Dissabte 11 de novembre: a Barcelona per reclamar la llibertat pels presos polítics

Aquest dissabte tornem a Barcelona.
11D
11dCollaDes de la Bisbal marxem dos autocars plens per participar de la manifestació convocada per demanar l’alliberament dels presos polítics: presidents d’Òmnium i ANC, vice-president de la Generalitat i els Consellers i Conselleres.
Els dos presidents no són polítics però estan empresonats per les seves idees de país i per actuar conseqüentment amb elles. El vice-president i els consellers estan empresonats per portar a terme un programa electoral, que és el resultat majoritari de les 11Dcolla2eleccions del 27S.11Dllums
Segons el poder judicial espanyol estan empresonats per rebel·lió però la llei penal, i així ho corroboren entesos i fins i tot un dels que van participar en aquesta llei, perquè sigui rebel·lió ha d’haver-hi violència.
Si en aquests últims 6 o 7 anys hi ha una cosa que no ha tingut aquest procés és violència i ho dic perquè he participat de totes les manifestacions a 11DregidorsBarcelona, l’1 d’octubre, el recolzament al govern quan anava a declarar, … i sempre hi ha hagut reivindicació, banderes, cants, rialles, bon ambient però mai, mai violència. Per tant estan empresonats per idees polítiques. Hi ha separació de poders a l’estat espanyol? amb aquestes actuacions sembla que no.
11DllumsTot
A l’autocar molt bon ambient amb gent de totes les edats. Baixem davant de l’estació del nord i caminem fins al C/Marina, però quan hi arribem no caminem massa més perquè mitja hora abans ja està ben ple.
Ens anem trobant gent coneguda de la comarca. Es respira un aire d’indignació per aquests empresonaments i, com totes les manifestacions, tranquil·litat, esperança i il·lusió!
A quarts de vuit marxem cap al mateix lloc on hem arribat per esperar els busos. Triguem més d’una hora per sortir de Barcelona per tots els busos i cotxes que sortim del mateix lloc. No sé quanta gent érem, només puc dir que on era jo no s’hi cabia i que l’hora de la veritat serà el resultat del 21 de desembre.
Foc
Diumenge tranquil a casa, amb ambient ja d’hivern. Encenem el foc a terra que ve molt de gust!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari