Divendres 10 de novembre: celebració de casament civil i reunió de final de temporada del Grup de Gegants

Aquest mes de novembre tinc el goig de celebrar un casament civil cada divendres.

Casament2Avui a les 12 del migdia he celebrat el casament civil del José A. i la Sonia. Sempre dic que celebrar casaments és de les feines més boniques i emotives de ser alcaldessa, i ho repetiré cada vegada perquè és veritat.
Als nuvis no els coneixia però sí que conec a la germana del nuvi i els seus pares, que són bisbalencs del Priorat.Casament1

La decoració dels casaments que se celebren a l’auditori del Centre Municipal de Cultura, la tenim encarregada a la bisbalenca Eva Garcia de Secrets Vintage, i a cada casament hi ha un detall diferent que el fa especial. Gràcies Eva!

Després a l’ajuntament a seguir fent feina!

Al vespre vaig a la reunió de final de temporada del Grup de Geganters i Grallers de la Societat, ja que hem acabat les sortides per aquest 2017. La Cristina, com a cap de colla ha explicat els comptes i les colles que hi ha previstes per la trobada de gegants del gener, per la Festa Major petita.
Ja fa dos anys que és la cap de colla i avui hem fet el canvi. Felicitats Cristina per tota la feina feta aquests dos anys, ets una gran cap de colla!
I a partir d’avui el cap de colla és el Jordi, que estic convençuda que serà també un gran cap de colla!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari