Dijous 2 de novembre: Junta de Govern , reunió PDeCAT i indignació per l’empresonament dels Consellers per idees polítiques

Avui Junta de Govern local amb 20 punts a l’ordre del dia.

bisbalPropostes de la Junta:
– proposta d’aprovació de les subvencions d’autònoms. És el segon any que aprovem convocatòria de subvencions per autònoms, una altra mesura per fomentar l’ocupació.
Aquest 2017 s’han presentat 6 sol·licituds, de les quals 2 no es poden declarar com a beneficiàries per ser deutores. Les altres 4 sí que compleixen els requisits i cobraran un màxim de 2.800€
– proposta d’aprovació de la notificació de la operació jurídica complementària al polígon industrial Les Planes. Aquesta operació ve del projecte d’incrementar la potència elèctrica al polígon. Un projecte supramunicipal amb el que aconseguirem més competitivitat.
A la Junta de Govern del 23 de juny vam aprovar inicialment aquesta operació jurídica complementària de modificació del projecte de reparcel·lació del polígon industrial. Aquesta aprovació inicial es va notificar a les persones interessades concedint-los audiència. Dins aquest termini de notificacions es van presentar vàries al·legacions per part dels interessats.
Amb aquesta proposta desestimem algunes al·legacions i n’estimem d’altres, aprovem definitivament aquesta operació i continuem amb els tràmits.
– proposta d’aprovació del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la UGT. Fruit d’un treball conjunt entre SOM Bisbal i Serveis Socials del Consell Comarcal, surt aquest projecte de càpsules informatives amb la voluntat de treballar factors socials i laborals amb persones seleccionades per Serveis Socials.
És una bona eina per promoure la millora en l’ocupabilitat dels participants i en la recerca activa de feina amb processos individuals d’inserció. Un gran projecte per un sector molt concret de la nostra població!
– contracte d’aforament del pou de l’Esplai i equip de bombeig, per poder-lo legalitzar a l’ACA
– 2 aprovacions d’actes de Juntes anteriors
primera ocupació i devolució de fiança d’obres
– 7 propostes de plusvàlues
– proposta de gual
– modificacions de varis padrons d’activitats (gimnàstica,…)
denegació subvenció a entitat per no complir un dels requisits de la convocatòria
– aprovació de factures i pagament de factures (aprovades en una junta anterior)

Moltes propostes i de molt importants per la Bisbal!

A la tarda he assistit a una reunió del Partit Demòcrata comentant la situació actual i justament en aquell moment s’haPdecat conegut la notícia de l’empresonament, sense fiança, dels Consellers de la Generalitat. Més presos polítics que demostren una vegada més l’engarjolament d’un govern democràtic i pacífic per part del govern espanyol amb el suport dels que no fan res per evitar-ho. Una notícia previsible però que sobta igualment i provoca la impotència dels que veiem i patim que s’estan cometent moltes injustícies per l’únic motiu de pensar políticament diferent. El que ha publicat el Conseller Turull ho explica molt bé: “He estat empresonat per haver estat lleial al mandat dels que em van escollir com a representant del poble de Catalunya, al President, al Govern i al Parlament. Si us plau, dediqueu totes les energies a defensar pacíficament la democràcia i la dignitat de Catalunya. Tinc tota la confiança i esperança en el poble de Catalunya. Ell no ha fallat mai i ara tampoc ho farà.” Una braçada ben forta per tots ells i les seves famílies.
També hem parlat de les eleccions del 21 de desembre, on estem treballant des del Pdecat per una llista unitària que englobi tots els pensaments de democràcia i llibertat.

Molta feina feta i molta per fer tant a nivell municipal com de país!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari