Dissabte 28 d’octubre: matí a la Fira i Festival Clownic de Torrelles de Foix i tarda d’aniversari de Cellers Domenys a St. Jaume

Aquest matí a quarts de 10 estic a Torrelles de Foix. Avui inaguren oficialment la Fira Artesana i Festival Clownic, convidada pel seu alcalde Sergi Vallès, que també és el president d’Enoturisme Penedès i compartim executiva de Vegueria Penedès del Partit Demòcrata.

TorrellesSergiA l’Ajuntament ens trobem alcaldes de l’Alt Penedès, l’alcaldessa de Canyelles del Garraf i joTorrellesTots del Baix Penedès. També amb la Mercè Conesa, Presidenta de la Diputació de Barcelona i alcaldessa de Sant Cugat que és la convidada per inaugurar la Fira i el Festival. Un Festival amb moltes actuacions de gran qualitat, en aquest enllaç teniu el programa.
TorrellesAnem a esmorzar, un esmorzar de forquilla, on comentem el dia únic d’ahir, la situació actual i el món municipal.
Quan ja estem ben tips anem a la inauguració de la Fira a càrrec de la Presidenta Mercè Conesa i l’alcalde Sergi Vallès. La Coral Foix ens regala tres cançons i després de la inauguració fem un tomb per les diferents parades.
Gràcies alcalde per la invitació, és la primera vegada que venia a Torrelles de Foix, ets un gran amfitrió!

Coop2A quarts de 6 de la tarda assisteixo al segon acte convocat per Cellers Domenys ambCoop3 motiu del seu centenari. És a la sala d’actes de Cellers Domenys a Sant Jaume, primer amb la conferència de la Sra. Dolors Garcia sobre l’evolució de l’etiquetatge en el vi, que ha estat molt interessant. Després la projecció del documental “Segar, garbejar, batre, moldre i fer pa(2015)” dirigit per Santi Ponce i Jacint Torres. Aquest documental és dins el marc de la 7na Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic 2017 organitzada  pel Departament de Coop1Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Institut d’Estudis Penedesencs.Coop4
Seguim amb un col·loqui conduït per Àngels Travé, vicepresidenta de l’IEP i responsable dels programes de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i immaterial del Penedès. Felicito a Cellers Domenys, no només per l’aniversari sinó pels actes d’aquesta tarda.
Acabem, com pot ser d’una altra manera, amb una copa de cava!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari