Divendres 20 d’octubre: reunió per la revista municipal, casament de l’Ismael i l’Alicia i reunió per la Coordinadora de barris

Avui divendres 20 d’octubre destaco primer de tot la felicitació que faig arribar a la Judith i la Leo per l’inici del Màster en Govern Local.

ÉS un màster que organitza la UAB amb l’ACM i també compta amb la participació de les Diputacions, dirigit a càrrecs electes (regidors i alcaldes). Jo el vaig fer fa 5 anys i el recomano a tothom qui estigui de regidor (al govern o oposició) o alcalde en un Ajuntament. Són els divendres a la tarda i dissabte al matí de cada quinze dies durant dos cursos. S’aprèn molt i es coneixen moltes persones del món local i de diferents partits i això suposa una riquesa molt gran a nivell personal.
Per mi va ser una experiència i un aprenentatge boníssims i molt útils.
Doncs avui han començat la Judith i la Leo, dues regidores meravelloses amb ganes de treballar i d’aprendre, perquè l’aprendre mai s’acaba! Dins l’administració local mai en sabem prou, sempre hem d’anar aprenent i actualitzant els coneixements, només així podem oferir un bon servei com a càrrec electe.

Aquest matí m’he reunit amb la persona de contacte de l’empresa que edita la revista municipal Torre de Guaita per preparar la revista de novembre i desembre. La revista surt cada dos mesos i cada vegada l’omplim d’explicacions dels Plens, de propostes i projectes de cada regidoria i també de l’escrit de cada partit polític (això seria el més normal perquè és el que diu la normativa però l’anterior equip de govern d’ERC va incloure escrits de partit  a la revista quan li van dictar judicialment!).
La setmana que ve l’equip de govern enviem la informació i fotografies de cada tema proposat i l’equip redactor ens passa una prova per si hem de fer modificacions. També envien un correu electrònic a cada portaveu dels partits polítics perquè li enviïn l’escrit de partit. A finals de novembre tindreu el nou número a casa!Casament

A les 12 del migdia he fet una feina de les més emocionants que faig com alcaldessa: celebrar el matrimoni civil de dos veïns de la Bisbal. Avui s’han casat l’Ismael i l’Alicia, dos joves bisbalencs de Can Gordei que s’han donat el sí acompanyats de família i amics. Que sigueu molt feliços!

Coordinadora1

Al vespre hem fet una altra reunió, de les últimes organitzades per l’equip de govern, sobre la Coordinadora de Barris. Dic de les últimes en sentit positiu!
Des que vam començar la legislatura que els regidors Pere i Feliu han mantingut diferents reunions amb les associacions de veïns de la Bisbal,  amb veïns de les urbanitzacions on no hi ha associació i amb veïns del nucli de l’Ortigós, per proposar-los la creació d’una Coordinadora de Barris. Una Coordinadora formada per totes les associacions i agrupacions de veïns que en vulguin formar part per tractar temes comuns a tots aquests barris i també per servir d’enllaç amb l’equip de govern. Avui totes han decidit que s’ha de constituir la Coordinadora i és on s’acaba el nostre paper com equip de govern en aquest projecte, ja que ara s’han d’organitzat i constituir-la, tot i que saben que compten amb tot el nostre suport i ajuda.
Felicito als dos regidors i sobretot a les associacions de la Miralba, Priorat, Can Gordei i l’Esplai, als veïns de l’Ortigós, de santa Cristina i del Papagai que han mostrat el seu interès i volen participar-hi. És una proposta que portàvem al programa electoral de les municipals de 2015.
Es fa molta feina des de les associacions i ara estarà coordinada i serà molt més rica a nivell de municipi!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari