Dijous 19 d’octubre: Junta de Govern (conveni ADF, plaça biblioteca/arxiu, adjudicació obres pàrquing, …)

Avui, dijous plujós, a les 11 del matí hem celebrat Junta de Govern local amb 21 punts a l’ordre del dia.

carrerconveni amb l’ADF per aquest 2017 per 5.000€, gràcies a la gestió de la regidora de Mediambient Leo Uceda amb l’entitat.
Aquest conveni és  per la col·laboració i assessorament en la redacció i execució dels plans d’autoprotecció contra incendis forestals, i el Pla d’actuació municipal, així com la participació en tasques de prevenció d’incendis per actes que pugui organitzar l’Ajuntament (correfocs,…) i en actuacions sobre l’arbrat públic (plantades, …) i la neteja viària en casos excepcionals.
A part d’aquest conveni, l’Ajuntament cedeix a l’ADF un espai i assumeix el cost d’electricitat i de telèfon. Dimecres que ve el signarem amb el president de l’entitat.
L’ADF fa anys que està constituïda i que fan una feina molt important a la Bisbal. Per sort, els últims anys la gran feina que han fet ha estat en la prevenció i no en l’extinció d’incendis. Els voluntaris que la formen fan una feina excepcional, felicitats!

aprovar la convocatòria de la plaça d’interí per biblioteca/arxiu. D’aquí uns dies sortirà publicat al BOP la convocatòria amb tots els requisits, terminis, … Teníem pendent treure aquesta plaça per cobrir-la però havíem d’esperar que acabés tot el procés per declarar el servei essencial. Temes administratius i burocràtics però l’important és que comença aquest procés de selecció ben aviat!

– aprovem l’adjudicació a l’empresa Construcciones y Explanaciones Gras SA, les obres d’urbanització de l’àrea d’estacionament d’autocars IES Coster la Torre.
Aquesta empresa és la que va obtenir més puntuació en la Mesa de contractació celebrada el mes de setembre. Ara ja ha presentat la documentació que faltava i per això ja podem aprovar l’adjudicació de les obres.
Les obres de construcció del pàrquing pugen a 127.398,34€ (IVA inclòs). Queda aprovar l’estudi de seguretat i salut, falta signar el contracte i ja podran començar les obres.

– aprovar acta sessió anterior

– aprovar i pagar subvenció del transport escolar del curs passar que el beneficiari ha presentat fa poc (35€)

– aprovar la despesa i pagament de les indemnitzacions dels membres del tribunal de la plaça de tècnic enginyer municipal

– aprovar vàries plusvàlues per un valor total de 19.233,74€

– 4 llicències d’obres

– aprovar varis padrons de serveis de cultura i esports per aquest curs 2017/18: de l’escola de música (11.655€), pilates i estiraments (2.320€), zumba (2.800€) i gimnàstica gent gran (1.640€). Si durant el curs hi ha altes i baixes d’alumnes, es passarà per junta la modificació

– aprovar padrons de serveis del 4rt trimestre curs 2016/17: de memòria cognitiva (195€), benestar emocional i gimnàstica (105€) i gimnàstica parc de salut (105€)

– aprovar retirar dos vehicles de la via pública abandonats

– venda d’un nínxol del cementiri municipal

– aprovació del pagament de factures

– aprovació de factures (que aprovarem el pagament en la propera junta de govern)

A cada junta tenim propostes interessants i necessàries per la Bisbal!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari