Dilluns 16 d’octubre: reunió al matí per la revisió d’expedients urbanístics; dia de patiment pels incendis a Galícia i tarda i vespre d’indignació per la presó dels presidents d’Òmnium i l’ANC

Dilluns de patiment per les imatges dels incendis a Galícia.

Esperem que entre les actuacions de bombers i voluntaris i la pluja, s’apaguin els incendis i puguin agafar els causants.

BisbalAl matí tinc una reunió amb la persona encarregada de revisar els expedients urbanístics i posar-hi ordre, entre 2010 i 2015, seguint el contracte menor que vam aprovar l’any passat. Ja estem en les últimes setmanes d’aquest contracte i hem fet l’últim seguiment de tot els expedients oberts de l’anterior equip de govern, més de 60!. Aquesta mala gestió va en detriment dels ciutadans i ciutadanes de la Bisbal que han demanat tràmits municipals i no s’han realitzat o gestionat correctament. Ara s’estan regularitzant, tancant i arxivant a mesura que es van resolent.

Després de la reunió, feina més interna d’Ajuntament, sobretot la preparació de les propostes per la Junta de Govern Local d’aquest dijous.

Al vespre hem pogut veure una mostra més de la insostenible situació actual per part del Govern de l’estat espanyol: presó sense fiança pels president d’Òmnium i d’ANC. El motiu que donen és per sedició, sense més explicacions.
Si busquem la definició de sedició al Diccionari de l’Enciclopèdia Catalana, trobem que és un “alçament contra l’autoritat establerta”.
Dins un estat democràtic, que dos presidents d’entitats convoquin manifestacions pacífiques, lluitin sempre pacíficament per uns objectius de país, es veu que està tipificat com a delicte de sedició i es mereix presó sense fiança. Dues persones que no han fet ni han provocat estafes, ni assassinats, ni revoltes armades, ni blanqueig de capitals, …
Són presos polítics sense ser polítics en un país que es diu democràtic en ple segle XXI!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari