Dijous 12 al diumenge 15 d’octubre: descans, família i confiança!

Aquests quatre dies he aprofitat per descansar, estar amb la família, treballar des de casa i pensar en tot el moment actual al nostre país.

Bisbal2Les noves tecnologies ens permeten treballar des de casa i, en el cas de l’Ajuntament, signar des de casa i des del mòbil. Per això no he desconnectat aquests dies però si que he treballat des de casa, aprofitant per estar amb la família.
Respecte a la situació actual del nostre país, em reafirmo amb les paraules de Marta Pascal i David Bonvehí, estant al costat del nostre President: el passat dimarts el President Puigdemont va demostrar una gran fortalesa al Parlament i es va evidenciar una vegada més que és un home d’estat. Va atendre les peticions d’Europa i va apostar pel diàleg sense moure’s ni un centímetre del seu compromís de fer de Catalunya un estat independent.
No dubto del President no del meu partit, ben al contrari, me’n sento molt orgullosa!Piques2

Piques1I la millor manera d’acabar aquests dies és amb un bon dinar al restaurant Les Piques, del Joan Raventós amb bona companyia i provant els primers rovellons de la temporada!Piques3

Setmana de confiança amb el President i esperar aconteixements…

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari