Dimarts 10 d’octubre: bona jugada President Puigdemont!

Aquest dimarts he estat poca estona a l’Ajuntament perquè havia d’anar a Barcelona per visita mèdica.

Dimarts1Al ser a Barcelona ja m’hi he quedat per anar a la tarda davant el Parc de la Ciutadella. Primer vaig a l’estació de França a esperar el tren on venen la Judith, el Feliu, l’Àngels, l’Eva i la Nuri i després ens trobem amb més bisbalencs i amb l’alcaldessa i regidor de Cunit.Dimarts2
Ens esperem l’hora de marge que han deixat fins la compareixença del President i després tots atents al seu discurs.
Un discurs genial i inesperat, que decep a alguns al primer moment però que quan el tornes a Dimarts3llegir o escoltar i hi penses, te n’adones que és una jugada mestra com en una partida d’escacs: proclamació de república catalana i suspensió immediata per aconseguir consens internacional i diàleg. És l’aplicació del resultat delDimarts4 Referèndum però amb seny i treball constant per aconseguir el país que tots volem i ens mereixem.
Després a casa escolto les declaracions de la vicepresidenta del govern espanyol on diu que no hi haurà cap diàleg perquè no hi ha hagut Referèndum. No anem bé senyors i senyores del govern espanyol!!
Votar és democràcia i governar és escoltar els ciutadans i respectar els resultats i acomplir-ho.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari