Dijous 5 d’octubre: resta de punts de la Junta de Govern d’ahir (conveni amb el CCBP pel Centre Obert, subvencions a entitats i conveni amb la UB per pràctiques)

Avui dijous explico la resta de punts importants de la Junta de Govern d’ahir: conveni amb el CCBP pel Centre Obert, aprovació de subvencions d’entitats i conveni amb la UB perquè un alumne faci pràctiques a l’Ajuntament.

Aprovar conveni amb el Consell Comarcal per tenir Centre Obert aquest curs 2017/18
BisbalÉs el segon any que signem aquest conveni amb els Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Penedès per seguir oferint el servei de Centre Obert, a l’escola Ull de Vent.
Aquest projecte és per donar resposta a les necessitats socioeducatives dels menors, per educar en el temps lliure amb valors.
És per un màxim de 10 menors, durant quatre dies a la setmana i 1 hora i mitja cada dia. Destinat a les famílies que estan en seguiment amb serveis socials del Consell Comarcal. L’Ajuntament col·laborem amb el projecte amb 1.800€ per curs.
L’any passat va ser molt positiu pels infants que hi van participar.

Aprovar la concessió de subvencions a entitats culturals de La Bisbal
Es van presentar 5 entitats bisbalenques a la convocatòria, de les quals quatre ja han presentat tota la documentació i, com que compleixen els requisits de la convocatòria, avui s’aprova la concessió i pagament. Aprovarem la subvenció de l’altra entitat en el moment que presenti tota la documentació sol•licitada i compleixi els requisits.
Associació Cor Antistiana: 3.071,09€
Ball de Gitanes de la Bisbal del Penedès: 661,18€
Associació de dones Roca Foradada: 357,42€
Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca: 6.738,10€
En totes hem aplicat el màxim segons la documentació presentada.

Aprovació conveni amb la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona per a la realització de practiques acadèmiques externes
Un bisbalenc, estudiant de geografia, sol·licita fer les pràctiques a l’Ajuntament, a mediambient. Són 210 hores d’octubre a gener 2018. Farà el pla de camins de La Bisbal, que no el tenim i serà molt útil per poder dinamitzar activitats i tenir-los ben definits.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

3 Comments

 1. Josep Pros 6 d'octubre de 2017 6:12 pm Respon

  La SCRB ha passat anys de dieta de subvencions locals, si és que no ho tinc mal entès. Aprovo i aplaudeixo que es torni a tenir en compte.

  http://Jaenstocava

  • Agnès Ferré 6 d'octubre de 2017 8:34 pm Respon

   Gràcies Josep. Les entitats són part de la nostra riquesa i els hi hem de donar suport.

   http://agnesferre.cat

 2. Heribert Ventosa Guasch 7 d'octubre de 2017 7:43 pm Respon

  Per Senderistes bisbalencs, no hi ha subvenció, o no l´han demanada?

Deixa un comentari