Dimecres 4 d’octubre: Junta de Govern (escola d’idiomes, convenis amb l’escola, subvencions a entitats,…)

Aquest dimecres hem celebrat Junta de Govern amb 21 punts a l’ordre del dia.

En aquesta Junta hi ha molts punts importants i els repartiré entre l’explicació d’avui i la de demà:

BisbalDeclarar beneficiaris de la convocatòria de subvencions escolars de famílies desafavorides pel curs 2017/18, per l’adquisició de llibres de text, transport escolar i quota de l’AMPA.
Es presenten 7 famílies a aquesta convocatòria, de les quals 2 compleixen els requisits i es declaren beneficiàries de la subvenció i les altres 5 no són beneficiàries per diferents motius:
Tres famílies per ser beneficiàries l’any passat. La llei de subvencions estableix que són subvencions excepcionals i, per tant, per un any.
Una família per no presentar la documentació requerida i reclamada.
Una per presentar la sol·licitud fora de termini.

Pagament tercer termini subvenció amb l’escola Ull de Vent pel curs 2016/17
El conveni signat amb l’escola el 20/10/16 era de 10.720€ (40€ per alumne bisbalenc), per fer front a la despesa de material escolar. Durant el curs es van fer varis pagaments parcials i faltava el pagament final, quan l’escola presentés totes les factures del curs 2016/17. Ara ja està tot i aprovem l’últim pagament de 2.720€.

Aprovar el conveni amb l’escola Ull de Vent per curs 2017/18
Per aquest curs el conveni és de 10.040€ per fer front a la despesa de material escolar (40€ per alumne).

Aprovació Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès i amb Language Consultant SL per la implantació d’Escola d’Idiomes a La Bisbal
Aquest Conveni és la cessió d’un espai per a la col·laboració en la promoció, organització, foment i suport de l’aprenentatge d’idiomes, ja que l’empresa Language Consultants, S.L., té previst implantar l’Escola d’Idiomes, partint de l’ensenyament dels idiomes anglès, francès i alemany, podent-se ampliar l’oferta a altres idiomes si la demanda ho requereix.
L’Ajuntament col·laborem amb l’empresa en el foment i recolzament en l’aprenentatge d’idiomes per als ciutadans del municipi a un preu reduït de 28€ al mes. El curs començarà el 6 de novembre.
L’empresa contracta el professorat necessari per donar el servei pels diferents grups. Cada grup tindrà com a màxim 15 alumnes. Cada grup farà dues classes a la setmana de 55 minuts cadascuna. És per alumnes a partir de 6 anys, també per adults. Previ a l’inici del curs, es realitzarà una prova de nivell a tots els alumnes per fer els grups.
Els alumnes que ho desitgin, prèvia comunicació al servei docent i abonament dels drets d’examen amb el certificador que expedeix aquests títols, podran optar als exàmens oficials per obtenir els certificats reconeguts pel Ministeri d’Educació (A1,A2,B1,B2 i C1). En aquest cas, i prèvia reunió, es decidirà amb els alumnes el lloc de realització d’aquest examen.
Es repartirà un paper als alumnes de l’escola i l’institut i també hi haurà papers a l’Ajuntament i la biblioteca, per un primer sondeig de dies i horaris. Hi haurà una reunió informativa el 10 d’octubre a les 6 de la tarda a l’auditori del Centre Municipal de Cultura.

Aprovar conveni de col·laboració amb l’escola Ull de Vent per l’ús social de les seves instal·lacions per la implantació d’una escola d’idiomes a la Bisbal
Perquè les classes d’idiomes es facin a una aula de l’escola antiga. Com que l’ús de l’edifici és d’ensenyament, signem un conveni amb l’escola per poder utilitzar l’entrada, lavabos i aula per aquestes classes.

Per demà deixo les aprovacions del conveni amb el Consell Comarcal per tenir Centre Obert aquest curs 2017/18, Aprovar la concessió de subvencions a entitats culturals de La Bisbal i Aprovació conveni amb la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona per a la realització de practiques acadèmiques externes .

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari