Divendres 29 de setembre: inici actes centenari Cellers Domenys i lliurament premis al mèrit escolar

El divendres 29 de setembre tinc el goig d’assistir a l’inici dels actes del centenari de Cellers Domenys.

Cellers1Cellers Domenys és una cooperativa de primer grau, que té els orígens avui fa 100 anys el 29Cellers2 de setembre de  1917 a Sant Jaume dels Domenys. Actualment és el resultat de la fusió amb altres cooperatives (Sant Jaume, La Bisbal del Penedès, Rocafort de Queralt, Blancafort, Pira, Rodonyà i Banyeres). Cellers Domenys reuneix més de 500 socis i gestiona més de 2.500 hectàrees.
L’acte comença a la sala d’actes de Cellers Domenys, a Sant Jaume, amb la presència de la Consellera d’agricultura Meritxell Cellers3Serret, el President de Cellers Domenys Lluís Urgell, el gerent Lluís Roig, el president de l’Incavi Salvador Puig, els alcaldes dels municipis de les cooperatives que en formen part, familiars dels socis fundadors de la Cooperativa de Sant Jaume i les juntes de les 7 cooperatives.
Després dels parlaments els hereus dels fundadors de la Cooperativa de Sant Jaume reben un merescut i emotiu homenatge.
I, com no podia ser d’una altra manera, acabem amb un tall de pastís i un brindis!

Divendres1Marxo corrents per arribar al lliurament de premis al mèrit escolar a l’auditori del CMC.Divendres2
És el segon any que, des de la regidoria d’ensenyament, es lliuren premis als millors currículums acadèmics bisbalencs de 6è de primària de l’escola Ull de Vent, de 4rt d’ESO i 2n de batxillerat de l’IES Coster la Torre. A part dels parlaments i felicitacions de la regidora i jo, també prenen la paraula l’Àngel, director de l’escola, i l’Albert, director de l’institut. Les dues premiades de primària són la Maia i la Carla, la premiada de 4rt d’ESO la Marta i la de 2n de batxillerat la Vinyet.
Moltes felicitats guanyadores i no oblideu que a la motxilla, a part de les bones notes, les ompliu de valors i felicitat!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari