Dissabte 30 de setembre: trobada Associacions Gent Gran a Bonastre, Contacontes, Correfoc de la Fira i sopar de Fira a la Societat

Dissabte complert gràcies a entitats bisbalenques, voluntàries i la regidora de cultura!

Bonastre1Al matí l’Associació de Gent Gran de la Bisbal, participa a la trobada a BonastreBonastre2 juntament amb les associacions de Gent Gran de Bonastre, Albinyana i Masllorenç, organitzat pel Consell Comarcal del Baix Penedès. Fan una visita pel municipi i al migdia una paella d’arròs per dinar, on hi estem convidats els alcaldes i regidors de gent gran d’aquests municipis.
Per això compartim taula amb l’alcaldessa i regidora de Masllorenç, regidora d’Albinyana, presidenta del Consell Comarcal i Bonastre3alcalde de Bonastre.Bonastre4
saludem també als bisbalencs que hi assisteixen que ens asseguren que els ha agradat molt la visita i el dinar.
Una trobada ben merescuda!

Contacontes1A les 6 de la tarda comencem els contacontes de l’últim dissabte de cada mes. Avui, de maneraContacontes3 excepcional, el contacontes no es fa a la biblioteca sinó davant l’escola, davant el col·legi electoral de demà.
La Felisa, la Tresa i la Cristina ens expliquen els contes a petits i grans.  Són unes grans voluntàries!

Correfoc2A quarts de 9 anem cap al Correfoc de la Fira, amb el Ball de Diables i diablons de La Bisbal i dues colles convidades. Anem seguint el recorregut per acabar a la plaça Sant Jordi amb la tirada final. Felicitats diables!!
Correfoc1

Entrem a la Societat pel sopar de la Fira que organitza la junta de la Societat, amb menú de l’Ull de Llebre i ball amb el FiraSocietatDuet Alma.FiraSocietat1
La sala, com sempre, molt ben decorada on no hi falta res. El sopar exquisit, com no pot ser d’una altra manera si ve de l’Ull de Llebre!! Som més de 100 persones que gaudim del sopar, música i ball a la Societat.
Felicitats a la Junta de la Societat i en especial al president Josep Pallarés , per preparar el sopar i ball de la Fira!!

FiraSocietatAmanidaFiraSocietatXaiFiraSocietatPostres

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari