Dimarts 3 d’octubre: aturada de l’Ajuntament i participació en la concentració al Vendrell

Davant els fets ocorreguts el diumenge 1 d’octubre a molts municipis durant la jornada electoral pel referèndum, l’Ajuntament de La Bisbal ens adherim amb la Generalitat de Catalunya, sindicats i Ajuntaments a l’aturada general.

Per tant els serveis i instal·lacions municipals estaran sense servei i tancats. Els comerços del municipi també s’hi adhereixen tot el dia o durant unes hores, com han cregut més convenient. Gràcies!

A la tarda participo, juntament amb molts bisbalencs, a la concentració per la dignitat, la democràcia i la llibertat davant l’Ajuntament del Vendrell!

Dimarts2Dimarts1Dimarts3

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari