Dijous 28 de setembre: matí de comissió seguiment d’Aqualia i tarda d’acte del Partit Demòcrata al Vendrell

Avui dijous hem fet la comissió de seguiment amb Aqualia a les 11 del matí.

Les comissions de seguiment són mensuals i les fem durant tot l’any menys el mes d’agost. Avui hi havia un parell de temes nous però el que hem fet és repassar els temes que no estan tancats de les actes anteriors. Anem fent feina!

VendrellEvaA quarts marxàvem uns quants bisbalencs cap al Vendrell. Hem assistit a l’acteVendrell organitzat pel Partit Demòcrata de “#SíAlMillorPaís”, amb en Jaume Domingo (director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat), en Carles Palomares (president d’Espanyols pel Dret a Decidir), en Marc VendrellJaumeCastells (alcalde d’Igualada i de la direcció de PDeCAT) i l’Eva Ma Serramià (presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès).VendrellMarc
En menys d’una hora han exposat els seus arguments i les seves vivències. M’ha agradat el Sr. Palomares que ens ha explicat el seu testimoni de com sentint-se espanyol vol una Catalunya lliure perquè és el millor pel país on viu.
Hem acabat, com no podia ser d’una altra manera, cantant els Segadors!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari