Dilluns 25 de setembre: nova revista Torre de Guaita, reunió 1r d’Eso a l’institut i recepció al primer equip de Joventut Bisbalenca

Dilluns 25 de setembre, comencem la setmana amb el repartiment d’un nou número de la revista municipal Torre de Guaita.

revistaÉs el número 19 dels mesos de setembre i octubre. La revista l’editem cada dos mesos i trobem prou temes per omplir totes les pàgines! En aquesta trobareu que s’han presentat 11 sol·licituds per rehabilitar habitatges de gent gran; el nou enginyer municipal que ha guanyat la plaça per concurs; el nou servei de recollida de paqueteria a partir d’octubre o novembre; la signatura, amb el Conseller Rull, del conveni per la nova rotonda entre la C-51 i la T-240; el contracte menor per auditoria de la concessió del servei d’aigua; la recuperació de 13 camins forestals; l’inici de les obres del pou de l’Esplai; la segona part del procés participatiu pel pressupost 2018;l’aprovació del projecte de les obres del local de la Miralba; l’adjudicació de la redacció del projecte de rehabilitació del poliesportiu municipal; l’inici d’activitats per la gent gran; el sopar homenatge de l’Associació de la Gent Gran; l’inici del curs escolar; les subvencions escolars; el bus urbà amb canvis; el projecte de construcció del pàrquing de l’institut; el rècord d’assistència al casal d’estiu; les novetats a la piscina municipal per aquest estiu; el desbrossament a Santa Cristina i la Masieta; el tractament preventiu contra les orugues; la campanya per controlar les colònies de gats; l’aprovació dels convenis amb els Bous i amb Joventut Bisbalenca; la participació al Liceu a la fresca; la celebració de la Diada; el cicle de cinema Gaudí; la propera fira; les festes d’estiu a les urbanitzacions i la Festa Major; el sopar de l’associació de dones; l’agenda; la nova temporada d’activitats esportives municipals; els patrocinis a bisbalencs; el 1r màster de futbolí; els escrits dels partits i les 12h de futbol sala.
Moltes i moltes notícies i bones de la Bisbal!

institutA la tarda assisteixo, com a mare, a la reunió de 1r d’ESO de l’institut Coster la Torre. Enguany són 8 classes de 1r d’ESO amb un total de 154 alumnes només del primer curs!!
Primer ens rep el director, l’Albert, i ens fa la presentació de l’institut i del curs. Després cada mare i pare anem a la classe del fill/a per fer una reunió amb la tutora. Una nova experiència!!

Joventut bisbalenca1A les 8 del vespre rebem, a la sala de plens de l’Ajuntament, al primerJoventutBisbalenca2 equip de Joventut Bisbalenca amb el Ferran Junqué com entrenador, el Jordi Montserrat com a capità i al president Israel Ibáñez i el secretari Ferran Garcia. El motiu és que aquesta temporada juguen a 3ra catalana, un premi ben merescut després de la temporada anterior.
La regidora d’esports ens ha adreçat unes paraules i després han parlat del club. Acabem amb un brindis i unes felicitacions ben merescudes a l’equip!

llibreAbans d’anar a dormir començo un nou llibre: “La distància que ens separa” de Maggie O’Farrell. He acabat el llibre de l’Albert Espinosa, que és un llibre dels que s’han d’anar rellegint. Un llibre que em mostra maduresa, sentiment de pèrdua i com afrontar-lo però sobretot amor i esperit de superació. Molt i molt recomanable!
El llibre que avui començo és el que vaig agafar a la biblioteca per Sant Jordi quan vaig renovar-me el carnet. Ja us explicaré!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari