Dissabte 23 de setembre: nou membre a la família, tarda de casament de la Juddy i el Guillermo i després concert de La Desbandada

Ahir divendres vam acollir un nou membre a la família: una mixeta!

MixaÉs molt i molt petita, perquè té poques setmanes i li hem de donar el menjar a la boca. És un encant! i estem tots quatre pendents d’ella.
Feia temps que dèiem que podríem tenir un gat i ahir en vam tenir l’ocasió.
Avui dissabte al matí hem anat al veterinari, amb la Tònia i la Maica, per fer la revisió, desparasitar, … Ara falta que s’acostumi a nosaltres i nosaltres a ella i ho estem aconseguint!

Casament2Dissabte a la tarda he tingut el goig de casar la Juddy i el Guillermo, veïns de Can Gordei.Casament1
Una parella molt i molt enamorada que han volgut compartir aquest moment amb els seus familiars i amics. La decoració del casament ha estat a càrrec de la Loli Gil, a qui he de felicitar pel bon gust i les bones idees per aconseguir un ambient romàntic i rústic amb materials senzills i mot cuidats!!
Juddy i Guillermo, que sigueu molt feliços, us desitjo el millor!

Concert1Del casament he anat a buscar la Judith i el Feliu per anar al concert al Vendrell de la Desbandada, un concert especial de final de gira en acústic al jardí del Museu Deu.Concert2
Un grup vendrellenc que desconeixia, no estic massa al dia! però que m’ha agradat molt i m’ha recordat als grups de “quan era jove”.
Al concert ens hi ha convidat l’AMBP (Associació de Músics del Baix Penedès), moltes gràcies pel descobriment i per la bona estona que hem passat!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari