Dimecres 20 de setembre: comencen les obres del pou de l’Esplai, tristesa per les accions del govern espanyol i concentració democràtica a la Bisbal

Avui dimecres 20 de setembre és un dia que tots recordarem…
Pou Esplai
Començo per una molt bona notícia que és l‘inici de les obres de construcció del pou nou a l’Esplai. Ja teníem el projecte aprovat però, com que el mes d’agost és complicat per moltes empreses que tenen el personal de vacances, avui han començat.
Anirem fent-ne el seguiment perquè no és només construir el pou i prou, sinó que després cal legalitzar-lo a l’ACA, demanar els permisos i passar els controls corresponents i ja es podrà posar en funcionament!

Durant tot el dia hem anat fent feina a l’Ajuntament però amb la mirada i la oïda posada en aquest “estat de setge” a què ens ha sotmès avui el govern espanyol. Les imatges que vèiem a la televisió, si hi haguessin posar un filtre en blanc i negre, ens haguéssim traslladat als anys del franquisme i de les persecucions a la llibertat d’expressió.
Els catalans sempre hem defensat la democràcia i no entenc ni entendré que un referèndum perquè tothom pugui votar que sí o votar que no o decidir que no va a votar, sigui un delicte. Sembla que la paraula decidir no agrada i això és molt greu. I no només és greu pels que volem un referèndum sinó que els catalans que no volen referèndum i els catalans que fan campanya per no anar a votar, pateixen i patiran les mateixes conseqüències per part del govern espanyol (governi qui governi a Madrid!).
Avui ja hem vist algunes de les conseqüències i respostes del govern espanyol davant la voluntat dels catalans, però siguin quines siguin les que ens vindran seran en contra de tots els catalans: els que volem votar, els que no volen votar, els que volem votar que sí, els que volen votar que no i els que no volen anar a votar. O potser es pensen que tindran un tracte diferent?20S gent
20S manifest
A les 8 de la tarda ens hem reunit més de 150 bisbalencs per denunciar aquest estat de setge, una concentració que no s’hauria de produir si visquéssim en un estat democràtic, “normal” i amb diàleg. Agrair als Bous el seu pilar! i hem acabat cantant els segadors.20S Bous

20S gent1Ara a l’espera dels atacs que anirem patint aquests dies per intentar evitar el que no podran evitar: votarem!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari