Divendres 15 de setembre: mesa contractació obres pàrquing busos, casament, acte polític a Vilanova i sopar amb els Esventats

Divendres el començo amb la Mesa de contractació per les obres del pàrquing de l’institut.

És el tercer dia que ens reunim. Primer cadascú donem la nostra puntuació, segons el plec de clàusules, de les 3 propostes presentades i després obrim el sobre B. El sobre B és el de la valoració automàtica de la oferta econòmica i de la proposta de termini de les obres. També inclou millores que s’han de valorar.
Ho valorem tot menys les millores que presenta només una de les empreses, perquè l’arquitecte faci un informe valorant aquestes millores. Per això dilluns ens reunirem al matí tenint ja l’informe i ja tindrem l’empresa guanyadora de la licitació.

Al migdia celebro un casament, un dels més emotius que he celebrat fins ara per la força, valor i ànims de la parella que es casen: el Juanjo i l’Anna. Moltes felicitats parella i endavant!

VilanovaA la tarda uns quants bisbalencs i bisbalenques anem al sopar-col·loqui que organitza el PDeCAT de Vilanova i la Geltrú, amb la presència de la Neus Lloveras alcaldessa de Vilanova, presidenta de l’AMI i querellada des d’avui i en Jordi Turull Conseller de Presidència.
Amb les explicacions de tots dos i les preguntes de després, es resolen els dubtes que van anant sorgir i queda més clar que no es pot aturar la democràcia ni evitar que la gent pugui votar sí o no el proper 1 d’octubre.

Quan començava el sopar hem marxat la Judith, el Feliu i jo perquè tenim sopar amb els Esventats a la Bisbal, per organitzar-nos activitats per la Festa Major sense que cobrin per organitzar-ho ni rebin subvenció. És un sopar d’agraïment ben merescut. Gran jovent del poble!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari