Dijous 14 de setembre: acte multitudinari a Tarragona i nou llibre

Dijous a la tarda la Judith, la Leo, el Feliu i jo anem a Tarragona per participar en l’acte organitzat pels partits polítics que defensen el Referèdum.

Tarragona1A l’acostar-nos als carrers propers a TàrracoArena, veiem la cua de persones que d’abans de quarts de 7 de la tarda s’esperaven per entrar a l’acte que comença a les 8 del vespre!
Una vegada dins, podem seure prop de l’escenari i ens trobem a amics i coneguts d’arreu del país.Tarragona4

A les 8 del vespre comença anunciant-nos que les 8.000 places estan plenes i que fora s’han quedat centenars de persones. Èxit total!
Ni fora el recinte ni a dins hi ha ambient policial ni de tensió, tot el contrari: bon ambient, alegria i esperança!
Els presentadors són la Txe Arana i el tarragoní Oriol Grau. Donen pas als representants dels partits polítics que donen suport al Referèndum amb Magda Casamitjana de MES,Antoni Castellà de Demòcrates, Quim Arrufat de la CUP, Marta Rovira d’ERC i Marta Pascal del PdeCAT. També intervenen la presidenta de l’AMI i ara també imputada Neus Lloveras, el president d’Òmnium Jordi Cuixart i el president de l’ANC Jordi Sánchez. Entremig ens obsequien amb actuacions musicals els Tarragona3Buhos de Calafell i dos grups més. Tarragona2
També prenen la paraula diferents ciutadans del territori català (mestra, pagès, empresari, …) i acabem amb el vicepresident de la Generalitat Oriol Junqueras i el gran President de la Generalitat Carles Puigdemont.
Sortim més il·lusionats que quan hem entrat i amb el convenciment que es podrà exercir el dret a vot, un dret democràtic i essencial, perquè tothom pugui expressar-se.
A la sortida tampoc hi ha cap impediment i tothom marxa tranquil·lament.

LlibreA casa, després de sopar, començo un nou llibre. El del Harry Potter ja l’he acabat, perquè es llegeix molt ràpid. M’ha agradat, tot i que és molt diferents dels altres ja que ens situa vint anys després de l’última història, on els personatges són els que ja coneixem més els seus fills. Després de llegir-lo es troba a falta la història que hi ha entre l’últim llibre i aquest.
Avui començo el llibre de l’Albert Espinosa “El que et diré quan et torni a veure“. Un llibre dolç, nostàlgic i dels que t’atrapa el primer dia. De fet tots els llibres que m’he llegit de l’Albert m’han atrapat de seguida!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari