Dijous 7 de setembre: dia memorable a La Bisbal de Falset

Avui dijous hem estat tot el dia a La Bisbal de Falset.

BisbalFalsetRecordareu que el pregó de Festa Major de La Bisbal (del Penedès) el va fer l’alcalde deBisbalOli La Bisbal de Falset, en Sergi Masip. Doncs avui hem fet el tornajornals i he tingut l’honor de fer el pregó de la seva Festa Major.
A quarts de 12 del migdia hem arribat a la Bisbal de Falset: la Judith i la seva filla, el Feliu, la meva mare i jo i els dos nens.
De seguida ha vingut el Sergi amb la seva família i hem fet un tomb pel poble. Un poble nét i endreçat on els veïns i veïnes tenen cura d’escombrar els carrers i de respectar tots els espais del poble. Un poble assentat sobre roca, un poble amb moltes pujades i baixades i amb les cases molt ben arreglades.

BisbalSignaturaHem entrat a l’Ajuntament on he signat al llibre d’honor. Després hem anat a l’Ateneu Bisbalenc a fer el vermut i la gran sorpresa ha estat veure que el Pere i la Cristina eren els encarregats de fer la paella del dinar!
L’alcalde tampoc sabia que eren bisbalencs perquè la paella l’organitza l’ateneu.
BisbalPereCristinaBisbalPaella
BisbalTaulesDesprés del vermut cap a la sala pel pregó. Estava nerviosa perquè és una gran responsabilitat fer un pregó de Festa Major quan no ets una política de nivell ni una persona de renom, però sí que és un pregó fet amb tot el cor.BisbalPregó
Els he parlat de la Bisbal del Penedès i de com vaig conèixer la Bisbal de Falset. Quan vaig començar la carrera d’Empresarials a Reus, de seguida vam fer una colleta d’amics on hi havia l’Emma que és bisbalenca de la Bisbal de Falset. L’amistat amb ella i amb uns quants d’aquella època (parlo del 1991!!) encara seguim en contacte i ens veiem mínim d’una vegada l’any.
BisbalEmmaDoncs a l’any 1991 o 1992 vam anar d’excursió a conèixer la Bisbal i vam visitar la cova de Santa Llúcia, els carrers, l’ateneu i a dinar.BisbalPares
I avui hi he tornat amb molts il·lusió, on he retrobat els seus pares i després de dinar ha arribat l’Emma i hem pogut xerrar una estona.

La paella boníssima! com no podia ser d’una altra manera si l’han fet el Pere i la Cristina. Al dinar també ens han acompanyat els alcaldes de Margalef i de Marçà, grans persones! Després un cafetó i a l’Ateneu a xerrar i riure. No hem marxat fins a quarts de 8 del vespre.
BisbalArròsBisbalPrograma
Ha estat una gran experiència i hem passat un molt bon dia amb bisbalencs i bisbalenques! El Sergi és un gran alcalde, una persona humil, treballadora i alegre que avui ha fet d’amfitrió fent-nos sentir com a casa!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari