Diumenge 3 de setembre: paella familiar i Festa de la Gent gran

Avui celebrem l’aniversari de la Sílvia i de la millor manera: amb una paella familiar del Santi!

Paella1Després de vacances ens reunim tota la família per comentar vacances,Paella celebrar l’aniversari i comentar l’inici de la rutina!
Els que em coneixeu sabeu que el peix i la paella no són el meu fort, però estava boníssima, moltes felicitats Santi per tota la feinada!

GentGran3A la tarda anem de convidats a la festa de Gent Gran que organitza l’Associació de Gent Gran de La Bisbal. Una associació molt activa que cada any organitza un homenatge als socis.GentGran2
Ens apleguem més de 150 persones per homenatjar l’Adelina, la Joaquina, la Ma Armonia, la Pilar, la Carmen, el Francisco i el Josep Ma, que venen acompanyats de les seves famílies.
La junta de l’Associació és qui para taula, van a buscar el berenar que és sèpia amb mandonguilles ( a l’Ull de Llebre) i ens serveixen l’aperitiu i les begudes.
Després que el president Anton i la regidora de gent gran Judith ens dirigeixen unes paraules, el mossèn beneeix la taula i comencem el berenar-sopar.GentGran4
GentGran1Quan acabem de menjar és quan es fa l’homenatge i la Junta entrega unes plaques commemoratives als homenatjats. El Kta, com cada any, prepara un vídeo amb imatges dels homenatjats des de petits fins ara, donant el toc d’emoció a la vetllada.
Moltes felicitats a la Junta perquè any rere any organitzeu una gran festa!

GentGran

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

 

Share

Deixa un comentari