Dissabte 19 d’agost: Sant Magí, festa al Priorat i XVII torneig “in memoriam” Salva Ribas

Dissabte 19 d’agost, Sant Magí!

Missa3Al matí la Judith i jo anem a la missa rociera que organitza l’Associació de veïns del PrioratMissa2 dins les festes d’aquest cap de setmana. Una missa dins el local amb el Coro rociero de Cunit, acompanyat de dos músics bisbalencs: el Javier García que és un artista amb la guitarra i la Rocío que toca el “cajón”.
Una missa amb molta gent i amb les cançons rocieras cantades amb molt de sentiment.Missa4
A l’acabar la missa l’Associació ofereix un pica-pica. En aquells moments m’assabento de l’incendi en un pis de l’Avinguda Generalitat que, a més hi viu una amiga. Per sort ningú ha pres mal!

Al migdia anem a dinar tota la família a l’Ull de Llebre per celebrar el Sant del Magí. Un bon dinar, com sempre, amb el menú primavera i una molt bona estona familiar.

Salva1A la tarda el Rafel i jo assistim al XVII torneig “in memoriam” Salva Ribas, que se celebra al camp del UE tancat al Vendrell, organitzat per l’Associació Esportiva “in memoriam” Salvador Ribas Miró “Salva”.Salva2
Aquest torneig té una gran importància a nivell de Catalunya i Nacional, a part d’oferir un merescut homenatge en record d’en Salva Ribas que també va ser un gran jugador de futbol.
Vam veure començat el partit, categoria juvenil, entre el Nas`tic i el CD Reus, on va guanyar el CD Reus per 3 gols marcats als penals.
Abans de començar el següent partit, va haver-hi un minut de silenci per les víctimes dels atemptats a Barcelona i per la família Ribas per la mort de la germana del Salvador.
Després del minut de silenci, els Bous van fer un pilar d’homenatge i seguidament en Javier Romera i Salvador Sadurni van fer la sacada d’honor abans del segon partit de dissabte a la tarda entre la Damm  i At.Vilafranca, amb victòria pel Vilafranca.

SoparPriorat1Marxem cap al Priorat per participar al sopar de festa on cadascú es porta el sopar.SoparPriorat2 Vam quedar uns quants del grup del Partit Demòcrata i vam passar una molt bona estona!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari