Dijous 17 d’agost: consternació per l’atac terrorista a Barcelona, licitació obres pàrquing IES, Junta de Govern, lliurament premis de la Festa Major i festa sorpresa a l’Esther

Dijous al matí comencem amb força.

Ja surt publicada al BOP de Tarragona (Butlletí Oficial de la Província) la licitació de les obres per la construcció del pàrquing d’autobusos de l’IES Coster la Torre. Les empreses interessades es poden presentar des del divendres 18 d’agost fins el dimarts 5 de setembre. Al web municipal hi ha tota la documentació necessària per poder preparar les pliques per presentar-se.

A les 11 del matí celebrem Junta de Govern, amb quinze punts a l’ordre del dia on destaco:
aprovar el contracte menor pel servei d’assessorament legal en l’anàlisi del contracte de concessió del servei públic d’abastament d’aigua, per 9.075€ (IVA inclós) a Manubens Advocats.
L’Ajuntament de La Bisbal va adjudicar el contracte de concessió dels serveis públics d’abastament d’aigua i clavegueram a FCC Aqualia, per un termini de 25 anys. Amb aquesta auditoria, s’analitzarà amb profunditat:
– el contracte de concessió signat entre l’Ajuntament i Aqualia, el plec de clàusules administratives i de prescripcions tècniques que es van licitar al seu moment.
– la documentació generada durant l’execució del contracte, amb incidències en els costos actuals del servei com per exemple l’increment de tarifes del 2013
– la documentació relativa a l’execució de les inversions relativa a les inversions realitzades i les que constaven al contracte
A partir d’aquí Manubens elaborarà un document amb les conclusions executives derivada d’aquest anàlisi i la definició de les actuacions a emprendre per corregir alguna situació si es dóna el cas. Començaran al mes de setembre.
Des que vam entrar a govern el 2015 que hem fet vàries auditories: la de personal i la de contractes. Ara anirem fent les de concessions.

– Aprovem la constitució de la Junta de Conservació del polígon les Planes Baixes i enviem a registrar-la al registre d’entitats urbanístiques col·laboradores. El promotor del polígon, els propietaris de les diferents parcel·les del polígon industrial i l’Ajuntament de la Bisbal, constituïm la Junta de Conservació per la conservació de les obres d’urbanització i de manteniment de les zones verdes i instal·lacions dels serveis públics del polígon durant 5 anys, que comencen quan es registri al registre de la Junta a al Registre d’entitats urbanístiques col·laboradores de la Generalitat.
Al juliol del 2016 es van aprovar inicialment els estatuts d’aquesta junta de conservació, i s’han anat fent tots els passos fins a la signatura de constitució de la Junta el 3 de juliol d’enguany i a la seva aprovació per Junta de Govern i enviament al registre d’entitats urbanístiques col·laboradores.

A la tarda, abans d’anar al lliurament de premis dels diferents concursos i activitats de la Festa Major, surt la notícia de l’atemptat terrorista al centre de Barcelona.
T’entra ràbia i pànic amb aquesta notícia: la mort de persones innocents indiscriminadament no té cap tipus de justificació. Seguim la notícia amb molta expectació.

PremiatsInstagramA quarts de 7 de la tarda vaig cap al CMC pel lliurament de premis, amb el cor encongit això sí. Al començar l’acte manifestem el rebuig per aquest acte de violència i continuem.
Primer lliurem els premis Instagram, el jurat en triem dues i una és per votació popular a través del Facebook i Instagram. Els premis queden de la següent manera:1rPremiInstagram
– Primer premi: foto del ball de gitanes fet pel Raimon de Vilanova, que és qui ha assessorat a les gitanes pel ball
2nPremiInstagram– Segon premi: foto del correfoc de l’Anna Vives
– Premi del públic: foto de la Jordi Miró, amb més de 200 vots
Vull agrair especialment a la Vanessa i el Sergi que aquest any fan de jurat del concurs.PremiPúblicFoto

PremiPastanagaContinuem amb els premis de l’assassí de la pastanaga, a càrrec dels Esventats.
Un joc que segueix tenint molt d’èxit en el tercer any que s’organitza. Els guanyadors són el Víctor Zabala i l’Esther Vives.
PremiVideoboxInfantil

Després venen els premis pel JovScape, la novetat d’enguany pels PremiJovScapenens i joves d’entre 7 i 14 anys. Ha tingut un gran èxit gràcies a la gran feina feta per l’Arantzazu, el Kta i el Jordi. És espectacular entrar dins l’espai, et transporta en un altre lloc!
Hem fet dues categories, una de 7 a 9 anys i l’altra a partir de 10 anys.

PremiVideoboxFinalment entreguem els premis del VideoBox, que és el segon any que organitza i que ha tingut també molt d’èxit. El guanyador és un noi que es diu Ramon i que no ha pogut venir a recollir el premi, que és un Dron.
El premi a la idea més original és pels Esventats, que una de les idees és fer el pregó de Festa Major de l’any que ve i els hi hem agafat la paraula. Ara tenen un any per preparar-lo!

Festa1I el dijous no s’acaba aquí! Sortim del CMC per anar a Ca la Guvi per la festa sorpresa a l’EstherFesta2 Vives que el diumenge 13 d’agost va fer 50 anys.
No s’ho esperava! Ha estat una festa bonica on ens ho hem passat molt bé!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari