Divendres 11 d’agost: de Festa Major amb la gimkana Esventada i la inauguració d’exposicions

Avui seguim amb actes previs de Festa Major, però abans vull fer un comentari sobre una “amenaça” dels regidors d’ERC de la Bisbal.

El 28 de juliol els regidors d’ERC de la Bisbal demanen per escrit una reunió urgent amb l’alcaldessa i l’arquitecte per “un tema molt important i urgent pels veïns de la Bisbal”. Qualsevol persona o entitat que demana hora per parlar amb una regidoria, amb el secretari, amb l’alcaldessa o tècnics municipals, exposen quin és el tema a tractar. D’aquesta manera permet que ens poguem preparar el tema i així anar per feina a la reunió i no perdre el temps ni fer-lo perdre a qui demana la reunió.
Per això el 2 d’agost els responc per escrit que informin l’assumpte o assumptes a tractar a la reunió.
Doncs el 4 d’agost, els regidors d’ERC de la Bisbal tornen a entrar un escrit dient que no donen més dades i que en cas que no els convoquem a la reunió “prendrem les accions pertinents i farem el ressò necessari per informar a tots els interessats”. Potser si en fan ressò sabrem el tema i els podrem citar a la reunió.
El 7 d’agost els contesto dient que es demana el tema de reunió per poder-la preparar tal i com es mereix la persona sol·licitant. Entenc que vagin perduts perquè no saben què és demanar una reunió i que es contesti i pregunti, ja que en les dues legislatures anteriors, quan nosaltres demanàvem reunions o informació no obteníem resposta i, per tant, no teníem ni reunió ni informació.
Només espero que es comportin aquestes dies de festa, i quan vulguin dir el tema ja els convocarem. No és tan difícil, oi?

Ara anem per l’important que és la Festa Major! I avui tenim primer la gimkana Esventada que, degut alGimk2 gran èxit que té després de dos anys, han hagut de limitar el número d’inscripcions per assegurar-se un bon funcionament. Els Esventats són un grup de joves que durant la Festa Major organitzen una gimkana per tot el nucli i per totes les edats. ÉS molt divertit i us he de felicitar a tots i totes i animar-vos a seguir així!!
Tot molt ben organitzat, tothom molt content i la gent del poble molt distreta passejant-se per les diferents proves. Qui diu que el jovent no fa res???

Gimk3Gimk4Gimk5
Gimk6Gimk7Gimk1

ExpoOchotorenaAbans que s’acabés m’he anat a canviar de roba per estar a punt per la inauguració de les exposicions. Cada any al CMC tenim exposicions d’artistes locals o veïns, alguns repeteixen cada any i d’altres van canviant. Enguany tenim a la planta baixa l’escultor bisbalenc Alexis Ochotorena, que fabrica motos artístiques i participa a diferents campionats.

ExpoÀngelsDesprés hem pujat per veure l’exposició i venda de l’Àngels de SantSuies de bisuteria feta a Ganna amb vidre, a través d’una ONG. Ja m’he firat!

ExpoPintures
ExpoPintures1Pugem al segon pis per gaudir de les pintures de l’Antònia Poch de “cal coloma”, que sempre ens sorprèn amb quadres de diferent temàtica. També en podeu comprar a un preu molt assequible.

ExpoPuntaires1

ExpoPuntairesFinalment l’exposició de les puntaires que cada any ens deixen amb la boca ben oberta per tot el que fan i les hores dedicades: ventalls, mocadors, bolsos, tapetes, … i fins i tot joies!

Una bona mostra dels artistes de la Bisbal!

Just abans de marxar ve l’Anna Vidal a portar-nos les nostres víctimes del joc de l’Assassí de la pastanaga. Demà tots amb el mocador i la pastanaga a punt!

Share

Deixa un comentari