Dijous 10 d’agost: torneig 12h de futbol sala i retrobament amb l’Àngels

Avui comença un dels actes previs a la Festa Major: el torneig 12h de futbol sala, al pati de l’escola de baix.

Futbol5És el tercer estiu que se celebra i tot gràcies als joves de 15 a 18 anys que l’organitzen, van començar molt jovenets i ara ja són uns experts en organitzar el torneig. Moltes gràcies Joel, Jordi, Miquel, Pep i tota la colla!! I també als àrbitres, la majoria bisbalencs: Marc, Joan i Ferran.Futbol6
Ha estat un torneig amb 12 equips participants de la Bisbal i comarca, tot el dia de futbol sala sense incidents i amb molt bon ambient.
Àngels
A la tarda m’he trobat a l’Àngels Martín que acompanyava al seu fill que també juga al torneig. M’ha fet molta il·lusió veure-la!
Fa molts anys que ens coneixem, concretament el 1998 quan vaig entrar a treballar a Caixa Sabadell a l’oficina de Valls, on vam ser companyes de feina uns quants anys però amigues per sempre. Hem estat una estona xerrant i posant-nos al dia de tot!
Futbol1
Futbol4Una bona colla ens quedat a sopar al camp per veure la final del torneig. Ha guanyat l’equip bisbalenc “intermitente”, felicitats a tots!
Després els organitzadors, la Leo i jo hem entregat els trofeus als 3 primers classificats, al millor golejador i al millor porter. Ja tenim el tercer torneig acabat i l’any que ve anem pel quart!!

Futbol2Futbol3

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari