Dijous 3 d’agost: Junta de govern (licitació obres pàrquing IES, pagament subvencions menjador i patrocinis)

Dijous de Junta de Govern i reunió d’equip de treball.

BisbalAvui a les 11 celebrem Junta de Govern, on destaco els següents punts:

licitació de les obres per la construcció del pàrquing d’autobusos per l’IES Coster la Torre.
Avui aprovem el plec de clàusules perquè les empreses interessades en l’obra puguin presentar les seves ofertes i condicions. La setmana que ve sortirà publicat al BOP (Butlletí Oficial de la Província) de Tarragona i a partir del dia de publicació les empreses tindran 13 dies hàbils per presentar-se. Després la Mesa de contractació avaluem les diferents propostes segons el que marca el plec de clàusules. La Mesa ens reunirem dos dies i després ja es podrà aprovar l’adjudicació de l’obra a l’empresa que correspongui.
Mica en mica anem avançant!

subvencions del menjador escolar
Ja es van aprovar les famílies beneficiàries del menjador escolar de la llar d’infants i l’escola Ull de vent i avui aprovem el segon pagament que correspon a una part dels tiquets dels dies que han anat al menjador entre març i final de curs (juny en el cas de l’escola i juliol en el cas de la llar d’infants).
A la llar d’infants per un total de 3.651,74€ entre març i juliol, que beneficia a 16 famílies.
A l’escola Ull de Vent (de P3 a 6è de primària) per un total de 4.693,12€ entre març i juny, que beneficia a 68 famílies.
Amb això ja queda tancar el curs 2016/17.

patrocinis a bisbalencs i bisbalenques
Fa uns mesos vam anunciar que teníem una partida de 2.000€ per patrocinar a bisbalencs i bisbalenques que participin en campionats a nivell estatal o nacional. Els donem una quantitat de diners que els ajuda a costejar l’activitat i porten el logotip de l’Ajuntament com a patrocinador. No és una subvenció sinó un patrocini que es regeix per la llei general de publicitat.
Hem tingut cinc sol·licituds i per tant són 400€ per cadascú. Avui ho hem aprovat i la setmana que ve signaran el contracte de patrocini.
En aquell moment ja farem públic qui són i en quina activitat competeixen.
És una bona manera de donar suport econòmic a bisbalencs i bisbalenques i de donar a conèixer el nostre municipi arreu.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari