Dimecres 2 d’agost: nou número de la Torre de Guaita i repartim el programa de la Festa Major!

D’avui dimecres destaco l’inici del repartir per totes les cases de la Bisbal la revista municipal Torre de Guaita de juny i juliol i el programa de la Festa Major 2017.

TorreGuaitaCada dos mesos surt una nova Torre de Guaita i sempre amb temes interessants perquè tots els bisbalencs i bisbalenques estiguem informats de l’acció del govern i de premis i reconeixements atorgats a veïns i veïnes del municipi. En aquest número surt el Josep Martínez com a campió de Catalunya de Tennis Taula en categoria de veterans, la Núria Gabriel per la medalla de plata en la competició nacional de gimnàstica aeròbica europea i Mas Llagostera amb el premi enoturisme de Catalunya en la categoria d’allotjament i restauració. Felicitats a tots i totes!
Aconseguim donar-ho a conèixer i un reconeixement ben merescut!
També és interessant llegir els escrits dels partits polítics. En aquesta revista, llegint els escrits d’ERC i el PSC només puc dir que anem per bon camí!

Junt amb la revista es reparteix també el programa de Festa Major, que ja la tenim aquí!SaludaFM
ProgramaFMÉs un goig veure com les entitats bisbalenques es volquen a la Festa i comprovareu que serà un no parar d’activitats des del dia 10 d’agost amb el torneig de futbol de 12h fins l’entrega de premis del dia 17 d’agost. Penseu que abans que comencin els actes de Festa Major, us heu d’apuntar a l’assassí de la pastanaga, al JovScape, a la gimkana esventada i comprar els tiquets pel sopar dels diables. Tots a punt per la festa!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari