Dilluns 31 de juliol: ja tenim la construcció de la rotonda a la C-51 més a prop!

Avui és un dia molt important, un pas més del treball que vam començar fa anys!

RotondaAquest migdia hem anat a Barcelona els regidors Pere Saumoy, Maguy i Feliu amb el secretari i jo per signar l’acord pel canvi de titularitat de diversos trams de les carreteres T-240, TP-2402 i carretera de l’Albornar, que inclou l’execució de la reivindicada rotonda a la C-51.
La signatura ha estat a Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, amb el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull. També ens acompanyava Secretari d’Infraestructures i mobilitat de la Generalitat de Catalunya Sr. Font.

El Sr. Font ens ha explicat que aquesta tardor la Generalitat de Catalunya licitarà les obres i durant el 2018 es duran a terme.
Una molt bona notícia per tothom però sobretot per totes les persones que durant aquests anys han estat treballant per aconseguir-ho, veïns i veïnes del nucli, de Can Gordei, de l’Esplai i també del municipi veí de Masllorenç.

Al programa electoral de CiU del 2015 portàvem la proposta d’arreglar aquest enllaç. És una proposta que no s’aconsegueix amb un any ni en dos, però que anem avançant i estic segura que l’any que ve ja serà una realitat.
Si voleu llegir com ha estat aquest procés, teniu aquest enllaç.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari