Diumenge 30 de juliol: segon dia de Màster de futbolí, dinar a la vinya i espectacle infantil i entrega de premis a l’Esplai

Un diumenge amb moltes activitats gràcies als bisbalencs i bisbalenques que les organitzen.

FutbolinDiumenge1Al matí vaig a la Societat on ja ha començat el segon dia del campionat de futbolí a la Bisbal. Avui és el dia fort de classificacions i es nota perquè hi ha molta gent i molt d’ambient.FutbolinDiumenge2
Hi ha molts bisbalencs i bisbalenques jugant, tant els que estan acostumats a competir com els que s’han apuntat només avui. Felicitats a tots!
A la tarda he tornat a la sala i seguia l’animació i la classificació. Vull donar les gràcies i felicitar a l’Eduard Solé i al Pau Castillo per organitzar aquest màster i per portar aquest espectacle a la Bisbal!
FutbolinCopesFutbolinDiumenge3CalLlac

Al migdia anem a dinar a la vinya de Cal Llac. Abans sempre hi anàvem per la Mare de Déu del Carme, però hem tingut baixes a la família aquests últims anys i fins aquest any no hem reemprés aquest dinar. L’any que ve repetim!

EsplaiA la tarda, després de tornar a anar a la Societat, cap a l’Esplai. Quan arribo fan animació per la canalla, després un berenar i finalment un espectacle infantil on hem gaudit petits i grans.
A l’acabar l’animació, la Maguy i jo hem entregar les medalles per les diferents competicions que hi ha hagut aquest cap de setmana a l’Esplai: de petanca i d’escacs.
Gràcies al Francisco, el Paulino i l’Ángel, que són el president i membres de la Junta de l’Associació de veïns de l’Esplai, per poder gaudir de la festa durant tot el cap de setmana. Moltes gràcies Associació!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari