Dilluns 24 de juliol: a l’ermita de Santa Cristina

Avui dilluns 24 de juliol és Santa Cristina i anem a l’ermita de Santa Cristina.

StaCristinaMissaJa fa uns quants anys que des de la parròquia s’organitza un sopar popular després de la missa a l’ermita el dia de Santa Cristina. Un grup de voluntaris i voluntàries organitzen el sopar, encarreguen el menjar, instal·len els focus, … i l’Ajuntament pugem taules i cadires (l’Ajuntament hi col·laborem des del 2015!).
Abans de la missa de les 20:00h, preparem les taules per més de 50 persones que ens quedem a sopar.
StaCristinaSopar
StaCristinaVilaUn sopar amb amanida, pa amb tomàquet i embotits, truites, gelat i beguda. Després de sopar el Vila prepara el tradicional rom cremat que va repartint a tots els assistents. És molt bo!

Acabat el sopar la Laura i el Javier ens obsequien amb un concert fantàstic. El Javier amb la guitarra i la Laura amb la seva veu i en un entorn ideal, fa que sigui una vetllada perfecta!!StaCristinaLaura

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari