Diumenge 23 de juliol: Festa Major Xica a la Societat amb matinades, cercavila, castells i teatre

El diumenge el comencem amb les matinades a les 9 del matí, a càrrec dels grallers i tabalers de la Societat.

La Societat ha recuperat la Festa Major Xica per Santa Margarida i ahir dissabte van començar els actes amb les havaneres.
La Junta de la Societat, amb el president, en Josep Pallarés al capdavant, han organitzat activitats durant tot el diumenge, activitats obertes a tothom.
MatinadesMatinades1
Seguim les matinades per tot el poble per continuar, a les 12:00h amb el cercavila del Grup de Geganters i Grallers de la Gegants4Societat i els Xeremiers d’Artà i els nans d’Artà.Gegants5
Una cercavila amb molt de públic que encara fa que l’ambient sigui més de festa.
Acabem davant la Societat amb els balls de cada grup seguit d’una ballada conjunta. Destaco que avui el Grup de Geganters i Grallers de la Societat estrenem camisa!

Gegants2Gegants3Gegants6

Gegants7Gegants8

Bous1Just acabades aquestes actuacions, la Colla Castellera els Bous ja es preparen per la sevaBous2 actuació. Ens obsequien amb una Torre de sis, 3d6 de les dones de la colla, 4d6, p4 i intent de 4d7 que és fruit del treball continu i els assajos que fan que la nostra colla castellera porti una evolució de vertigen!
Ara ens veurem a la Bisbal per les actuacions del 13 i 15 d’agost, que ja les tenim a tocar!Bous3
AniversariJust abans de l’intent del 4d7, el Rafel i jo marxem a dinar per celebrar els 14 anys de casats. Anem a dinar al Restaurant el Molí d’en Mallol a Montblanc, que és on vam fer el banquet de casament. Un menú deliciós amb la millor companyia!
AniversariSegonPlatAniversariPostres

Pluja

Després de dinar tornem cap a casa.

A quarts de 6 de la tarda sentim que comença a ploure, tronar i llampegar. Una turmenta d’estiu que no dura massa estona però que convé molt per la sequera. Marxa la llum un parell de vegades però de seguida torna, menys mal!
Teatre3
Teatre1A tres quarts de 7 marxem cap a la Societat per veure l’obra de teatre “Pic-nic” a càrrec del grup de la ONCE “Amanida de teatre”.
Una obra on ens fan riure en una paròdia sobre les guerres i la bondat de molta gent. Una obra on ens demostren que voler és poder. Moltes felicitats a tots els actors i actrius i totes les persones que ho feu possible.
Teatre4Teatre2
Un cap de setmana fantàstic!!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari