Dijous 20 de juliol: Junta de Govern, assemblea PDeCAT i sopar d’estiu de les Dones de la Roca Foradada

Avui dijous 20 d’abril és Santa Margarida, la copatrona de la Bisbal, per això aquest cap de setmana la Societat celebra la Festa Major Xica.

A les 11 del matí celebrem la Junta de Govern on destaco dos punts:
– un acord de col·laboració entre l’Ajuntament i Correus per un servei d’entrega i recollida de paqueteria a través del dispositiu CityPaq.
És com un caixer que s’instal·larà a l’entrada de l’ajuntament, a la part de sota les arcades entre la reixa i la porta d’entrada.
Ara signem aquest acord i entrarà en funcionament al setembre o octubre. Abans que funcioni, informarem dels horaris.
Des de Correus estan instal·lant aquest dispositiu a municipis petits i mitjans, funciona per recollir les compres per internet. Quan el paquet arriba t’avisen al mòbil i et donen un codi. Vas al dispositiu i a la pantalla hi poses el codi i s’obre un dels calaixos on pots recollir el paquet.
No servirà per certificats, només per compres per internet.
– contracte menor pel servei d’assessorament i elaboració de la relació de llocs de treball, amb Manubens Associats, per 10.100€ (sense IVA). El 2015 vam contractar una auditoria laboral i ara fem el següent pas que és la relació de llocs de treball (RLT). L’Ajuntament no tenim la RLT ni cap altre instrument per ordenar els llocs de treball segons la normativa actual (Llei de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic i Reglament del Personal al Servei de les Entitats Locals de Catalunya).

Aquest contracte inclou la informació dels diferents llocs de treball existents en l’organigrama de l’ajuntament, tant els ocupats per funcionaris com per personal laboral o eventual; l’anàlisi crític de l’organigrama inicial i proposta de modificacions per atorgar la màxima racionalitat, economia i eficiència a l’organització municipal i la definició objectiva dels diferents llocs de treball i desenvolupament d’una fitxa per cada lloc de treball. També s’hi inclou un estudi sobre l’adaptació de la realitat al contingut de la nova RLT. Es farà dins aquest 2017 la primera part.

PdecatAl vespre assistim a l’última assemblea comarcal del PDeCAT abans del mes d’agost, on hi ha molts temes a tractar sobretot per la llei del referèndum. estem en un moment crucial de la nostra història!

Reunió presidida per la presidenta comarcal Olga Navarro, el president de Vegueria Penedès Jaume Casañas i la diputada de Junts pel sí Maria Senserrich.

SoparDones1Sortim abans que s’acabi la reunió per no arribar tard al sopar d’estiu deSoparDones2 l’Associació de Dones la Roca Foradada, que sempre el fan a la plaça de l’església. El menú està preparat pel restaurant bisbalenc Ull de Llebre i el vi i cava de la Cooperativa.
L’Ajuntament deixem les taules i cadires. Tot això i la organització i servei de la junta, fan que sigui un sopar molt agradable!
GitanesBallPer acabar la nit, el Ball de gitanes de la Bisbal ens ofereixen un assaig/actuació enGitanesBall1 primícia!
Felicitats a totes les gitanes i a l’estaquirot per l’actuació d’avui, el dissabte 12 d’agost a la cercavila, deixareu a tothom bocabadats!!

GitanesGrup

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

 

Share

Deixa un comentari