Dissabte 15 de juliol: trobada de gegants a Calafell i festa a la Miralba

El dissabte al matí anem a la Miralba al tobogan aquàtic. Estan fent els campionats de domino i petanca però anem al tobogan amb els nens que és el que ve més de gust amb la calor que fa!

MiralbaTobogan1Fa impressió veure el tobogan de 75m en un carrer amb pendent, la suficient per ferMiralbaTobogan2 la delícia de petits i grans.
Hi ha quatre monitors que regulen el baixar-hi, a part de vigilar que tot estigui bé i de tenir-ho tot mullat per poder lliscar sense problemes. Ens hi estem una mica més d’una hora però al marxar segueix havent-hi molta gent. És una molt bona idea per part de l’Associació de veïns de la Miralba el posar aquest tobogan un matí de juliol!

GegantsCalafell1
A la tarda anem a Calafell amb el Grup de geganters i grallers de la Societat, a la trobadaGegants Calafell2 de Gegants que organitzen en motiu de la Festa Major del poble per la Mare de Déu del Carme. Amb aquesta sortida els tornem l’haver vingut la colla de Calafell a la trobada d’aquest mes de gener.

MiralbaSoparAl vespre tornem a la Miralba a un sopar multitudinari de més de 200 persones, amb xou inclòs i després ball. L’Associació de veïns només té dos anys de vida però demostra una gran vitalitat i ganes de fer coses amb molt d’èxit, com és en la organització d’aquest dissabte on no hi falta de res i, el que és molt important, amb un somriure sempre a la cara després de les moltes hores de preparar-ho tot!
Orgull de Bisbal i orgull de Miralba!

MiralbaHumoristaMiralbaBall

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

 

Share

Deixa un comentari