Dimarts 11 de juliol: curs radiofreqüència, sessió informativa a Can Gordei i nou número de El Marge

Avui dimarts vaig a la cloenda del curs de picking, radiofreqüència i gestió d’estocs.

curs1Un curs de 2 dies (10 hores) entre ahir i avui, al CMC (Centre Municipal de Cultura). Hi ha 20 places i totes estan cobertes, com en el curs de carretoner. Aquest curs es fa amb l’empresa Trekform, val 39,50€ i també s’ho han pagat els alumnes.
S’ha ofert aquest curs fruit de la demanda de les empreses instal·lades als polígons. Hem aconseguit des de SOM Bisbal, que durant dos dies vinguin empreses del polígon de la Bisbal a fer entrevistes als alumnes dels dos cursos i els puguin conèixer. És una primer pas per futures seleccions de personal.
Un nou projecte iniciat des d’ocupació, el de la formació ocupacional que és molt important. Al ser un municipi de menys de 5.000 habitants, no optem a poder tenir cursos subvencionats ni plans d’ocupació i per això hem d’optar per altres vies.

CanGordeiAquesta tarda hem fet la primera de quatre sessions de reunions informatives per explicar les subvencions per gent gran, avui a Can Gordei.
Són subvencions convocades per l’Agència d’Habitatge, del Departament de Governació, administracions públiques i habitatge per persones de 65 anys o més per fer reformes a la llar (canviar banyera per plat de dutxa, rampes, …) amb un màxim de 3.000€.
És una subvenció molt interessant i, per aquest motiu, des de la regidoria de Gent Gran amb la Judith al capdavant, l’expliquem des d’avui fins divendres.
A qui li interessi, el termini s’acaba el 31 de juliol. En aquest enllaç hi trobareu més informació.

MargeQuan arribo a casa em trobo el nou número del Marge, molt interessant com sempre!
Felicito a totes les persones que fan possible que puguem gaudir de El Marge, en aquest número en concret: Heribert Ventosa, Jaume Miró, Benjamí Català, Josep Ferré, Joan Rovira, Judit Cañís, Joan Pros, Francesc Guasch, Francesc Caralt i Jaume Marlès. En aquest butlletí el tema central és “pareu l’orella”.
No us el perdeu!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari