8 i 9 de juliol: Barri de la Riba, Mulla’t i festa a l’Ortigós

Dissabte és l’últim barri, el barri de la Riba.

BarriRibaCoquesComencem a la tarda amb les coques passejant per tots els carrers de la Riba acompanyats pels grallers de la Societat, fins a l’ermita de Fàtima on el mossèn beneeix les coques.
Després anem a seure i xerrar mentre la canalla gaudeix amb la pallassa bisbalenca Tona que, com sempre, s’ha guanyat el públic i ens ha fet passar una bona estona. La comissió de festes del barri no para de servir les taules!
BarriRibaBenediccióBarriRibaTonaBarriRibaGralles
Després anem a sopar tota la família, com és tradició, a la casa on va néixer el meu pare. Ens ho passem molt i molt bé! Després no anem al ball de nit perquè estem cansats però em consta que hi havia molta gent i estava molt animat.

Mullat3Diumenge al matí a la piscina, col·laborant amb la campanya Mulla’t per l’esclerosiMullat2 múltiple. Tenim la sort de comptar amb la Tresa Ma Turdiu, que cada any fa de voluntària de la paradeta amb el merchandising del Mulla’t. Moltes gràcies!
Al migdia ens fem una foto els regidors que som a la piscina i després una foto amb totes les persones que han volgut saltar a l’aigua per la causa.

Mullat1

ObresOrtigósA les 8 del vespre comença l’actuació d’havaneres a l’Ortigós, però abans vaig a veureObresOrtigós1 com ha quedat l’obra d’arreglar la baixada de l’Ortigós a la carretera, la placeta, posar la barana i una part del carrer. Arreglar-ho perquè amb la pluja dificultava el pas dels cotxes dels veïns i era un perill també per la terra que quedava a la carretera.Ha quedat molt bé!
Ortigós1Quan és l’hora anem a la plaça de davant del Mas del Sol de l’Ortigós, on comença a arribar la gent. Acabem essent quasi 300 persones, tot un èxit!Ortigós3
El grup d’havaneres Port Vell ens canten havaneres i cançons de port i, a la mitja part, bevem rom cremat i mengem coca. Acabem, com no pot ser d’una altra manera, amb les havaneres “La bella Lola” i “El meu avi”.

Ortigós4Ortigós2

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari