Divendres 7 de juliol: despatx renovat, casament i sopar al barri de la riba

D’aquest matí de divendres destaco el casament de l’Asun i el Toni.

casamentJa he comentat altres vegades que celebrar casaments és de les feines més agradables icasament1 emocionants de ser alcaldessa. Avui s’han casat els bisbalencs Toni i Asun, a l’auditori del Centre Municipal de Cultura.
Moltes felicitats parella!

despatxCanvio de tema per parlar del despatx d’alcaldia. El despatx d’alcaldia és gran i tenia mateixos mobles, cadires, taules i cortines des que es va inaugurar l’Ajuntament als anys 80. L’anterior alcalde va pintar-lo d’un color rosa-lila, la resta era el mateix.
El moble ja es veia antic, l’aparell d’aire condicionat i calefacció no funcionava, el color de la paret no m’agradava i les cadires estaven gastades i algunes trencades. Per tot això, en el pressupost d’aquest any vam posar una partida per fer alguna reforma. Una partida petita però suficient.
La taula és la mateixa i s’han canviat les cadires que és el que estava pitjor. s’ha canviat l’aparell d’aire i les cadires. El moble que hi havia s’ha redistribuït de manera diferent i ara falten les cortines. Darrera la taula s’ha posat un vinil a la paret, tret d’una fotografia de la Bisbal. Ha quedat xulíssim! I tot gràcies a la Judith, la Leo i el Feliu que han fet de decoradors mirant pressupostos i buscar la millor qualitat i el millor preu. Canviant poques coses el despatx sembla un altre!!

BarriRibaAl vespre anem al sopar que organitza la comissió del barri de la riba, sardinada pelsBarRiba1 grans i salsitxa pels nens. Felicitats a la comissió de festes per aquest gran sopar!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari