Dijous 22 de juny: fi del curs de la memòria, canvi de llibre i La Nit de l’Empresa 2017

Dijous al matí acomiadem l’últim curs abans de l’estiu, que és el del curs de la memòria.

memòriaUn curs organitzat des de la Regidoria de la Gent Gran, amb deu alumnes que estan molt contents del resultat i del contingut del curs. Va adreçat a persones majors de 65 anys encara que n’hi ha alguna de 60 anys.
És molt important exercitar la memòria amb exercicis, lectures, xerrades, … i si a sobre passen una bones estona, encara millor!

llibreA la tarda, abans de marxar cap a Sant Pere de Ribes, guardo el llibre acabat “Qui som?” i deixo a la tauleta de nit el llibre per començar “La noia d’abans”. El llibre “Qui som?” he trigat a llegir-lo perquè no és un llibre per llegir com una novel·la sinó per llegir, pensar, reflexionar i posar-lo en pràctica. Una bona eina per entendre com som, qui som i perquè actuem de la manera en què actuem. Us el recomano!

Després ja marxo cap a Mas Solers a Sant Pere de Ribes (l’antic Casino de Barcelona) per participar en La Nit de l’Empresa 2017. La nova Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) organitza la seva primera gran cita anual després de la fusió de l’adEpg i la UEP. Una gala que aplega uns 700 assistents, entre empresaris i directius d’empreses del NitEmpresa2Baix Penedès, Alt Penedès i Garraf i polítics del Penedès (alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores, presidents dels Consells Comarcals, …).NitEmpresa3
El lloc és preciós! Tothom entra a la sala i fora ens quedem els polítics penedesencs amb el Conseller Baiget per rebre el President Puigdemont.
Una vegada arriba entrem dins comencen els parlaments començant amb el president de la FEGP Martí Sistané i el vicepresident Santi Carda. Després es presenta el nou logotip de la FEGP i eles parlaments de l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes Abigail i el President de la Generalitat Carles Puigdemont. Acabats els parlaments, s’entreguen els Premis FEGP 2017 i després sopem.
NitEmpresa1A la sobretaula es fan els lliuraments dels diplomes a la Prevenció, el Premi Estela Dona Emprenedora, el Premi Joves d’Empresa i varis homenatges a empreses i aniversaris d’empreses. Felicitats a tots els premiats!
Tinc el goig de compartir taula amb l’alcaldessa de sant Sadurní, l’alcalde de Mediona, l’alcalde de Vilafranca, el diputat al Congrés Carles Campuzano, l’alcaldessa de Canyelles, l’alcalde de Sitges, l’alcaldessa de Cubelles, l’alcaldessa d’Olivella i un regidor de Vilafranca.
NitEmpresa4Em fa especial il·lusió trobar-me amb l’alcaldessa de Cubelles Rosa Fonoll, ja que ens vam conèixer quan totes dues érem regidores a la oposició en l’anterior legislatura. Vam coincidir en un curs i ara ens hem anat trobant en diferents actes.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari