Dimecres 21 de juny: comencem l’estiu amb l’últim dia d’escola i de cursos, concert fi de curs escola de música i Consell d’Alcaldes

Avui dimecres és l’últim dia d’escola i també l’últim dia de dos cursos organitzats des de l’Ajuntament.

Teatre2Aquest matí l’escola Ull de Vent ha preparat vàries activitats per ser l’últim dia del curs.Teatre3
Els alumnes d’extraescolars de teatre han representat l’obra “El malalt imaginari” de Molière. Els pares no hi podíem ser però he hagut de portar el balancí i material que necessitaven per l’obra i he vist els 5 primers minuts!

CatalàDe l’escola vaig al CMC on estan acabant el curs d’ortografia catalana.
Aquest curs es va oferir des d’ocupació per la demanda de vàries persones. Quan vam obrir les inscripcions del curs de Català B1 i B2, va venir vària gent demanant de fer un curs d’ortografia per persones que parlen català però que no el van estudiar a l’escola.
Aquest tipus de curs no s’ofereix des del Consorci de Normalització Lingüística i vam buscar empreses que ens l’oferissin. Al final l’ha ofert una empresa de Vilafranca on hi treballa la bisbalenca Mireia Ventosa i ha anat molt i molt bé.
Els alumnes estan encantats perquè han après molt i s’ho han passat molt bé.
Avui hem fet entrega dels diplomes i després de la foto de grup, esmorzar amb coca i croissants.

GimnàsticaJust acabar aquest acte, hem pujat al segon pis on hi havia part de les assistents a la gimnàstica per gent gran. Els ha anat molt bé i ens demanen tornar-hi el curs vinent. Al setembre obrirem inscripcions i, si s’anima gent, hi tornarem!

GuitarraA la tarda assisteixo, com alcaldessa i com a mare, a l’audició de final de curs de l’EscolaPiano Municipal de Música. Fa goig! hem passat de fer un sol instrument (piano) fa 3 cursos, a oferir piano, guitarra i bateria. Avui hem escoltat tots aquests instruments més la percussió i cant coral per part dels més petits.
Tenim una escola de música molt modesta però molt acollidora i que s’adapta a tot. Cada any anem augmentant el nombre de matriculats i això és molt bona senyal!!

Marxo al final de l’audició per anar al Consell d’alcaldes del Consell Comarcal del Baix Penedès. Avui ens visita la Federació d’ADF (Agrupació de  Defensa Forestal) Penedès Garraf, amb el seu president Ramon Torrents, el vicepresident Xavier Ortiz i un voluntari d’Albinyana. Avui comença l’estiu i un dels perills més horrorosos: els incendis.
Ens han explicat el dispositiu de recursos per la campanya d’estiu, el sistema organitzatiu de treball en xarxa de l’ADF, la novetat d’equipament en vehicle de comunicacions punt de trànsit, la implantació de càmeres de vigilància forestal i el projecte d’adquisició de robot desbrossadora.
A la Bisbal sempre s’ha donat suport a l’ADF fins al punt que tenim la seu de l’ADF Clot de Bou.
Les ADF són imprescindibles perquè són els qui millor coneixen el territori i estan organitzats de tal manera que són els primers a arribar a qualsevol foc. Estem molt orgullosos de l’ADF Clot de Bou, de la feina que fan!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari