Diumenge 18 de juny: comunió i Corpus

Aquest matí arreglem l’altar per Corpus de davant de casa, junt amb la Victòria, la Ma del Mar i la Ma Rosa.

Comunió CorpusHo preparem aviat perquè totes dues famílies tenim nens que avui fan la comunió i ho volem deixar a punt.A quarts de 12 del migdia anem cap a l’església i de seguida arriben la Marina i el Dídac que, junt amb el Magí, són els tres que avui fan la Primera Comunió.
Entrem a l’església i veiem la catifa de flors davant l’altar que ha preparat l’Associació de Dones la Roca Foradada, moltes gràcies a totes!!

Comencem a arribar els convidats i comencem la missa i quan s’acaba sortim al carrer per la processó de Corpus, amb els altars a la Riba, davant l’Ajuntament, a la Plaça Catalunya i al carrer Fortuny. Acabem ben acalorats! I marxem cap al restaurant a dinar i compartir una molt bona estona amb la família.
És un dia del que en guardarem molt bon record!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari