Dissabte 17 de juny: Barri de la Plaça

Dissabte amb olor de ginesta i de coques! Comencen les festes dels barris amb el Barri de la Plaça.

BarriPlaça6Un dels barris de la Plaça més calorosos que recordo. Surten els nens i nenes amb lesBarriPlaça8 coques i al final una batucada d’acompanyament. Entrem a l’església a beneir les coques i al sortir tothom cap a buscar taula a l’ombra per refrescar-se.BarriPlaça7BarriPlaça5
BarriPlaça2Mentre seiem, fan l’espectacle infantil i veiem que la Colla Castellera els Bous comencen a arribar i aBarriPlaça3 preparar-se per l’actuació. Fan una bona actuació descarregant un 4d6, un 2d6, un 3d6 i un p4.
Estem una estoneta més al barri i després a sopar. Al ball de nit no hi anem, que demà fa la comunió el Magí i hem d’estar ben descansats.
La comissió del barri de la Plaça és qui organitza la festa, felicitats a tots!

BarriPlaça4BarriPlaça1

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari