Divendres 16 de juny: el Conseller Vila al Vendrell, reunió Associació Can Gordei, fi de curs escola futbol JB i pressupost participatiu a Can Gordei

Divendres al matí al Vendrell, conversant amb el Conseller de Cultura Santi Vila.

SantiVila1El grup del Partit Demòcrata del Vendrell ens convida, com a la resta de la comarca, a compartir esmorzar amb el Conseller per poder parlar de Cultura i de país. Ens SantiVila2acompanya també el Director dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona en Jordi Agràs.
A l’esmorzar hi vaig amb les regidores Judith i Leo, també hi ha l’alcalde de Llorenç Jordi Marlès, el president de Federació Penedès del PDeCAT Jaume Casañas, la presidenta del Consell Comarcal Eva Ma Serramià, la presidenta comarcal del PDeCAT Olga Navarro i regidors i regidores del Vendrell, Banyeres i Cunit.
El Conseller és una persona molt propera, que sap escoltar i que és entusiasta de la seva feina i vocació.

Després marxo cap a l’Ajuntament que tinc reunió, junt amb els regidors Feliu i Maguy, amb l’Associació de Propietaris de Can Gordei. L’Associació celebren una assemblea aquest diumenge 18 de juny i tenen algun tema molt important que ens volen comentar abans.
És una Associació molt activa, que gestiona el seu local i que ha aconseguit moltes millores per la urbanització.

Futbol1A la tarda, l’escola de futbol de Joventut Bisbalenca em convida a entregar els trofeus de final de curs. És un goig veure les cares emocionades dels nens i nenes quan el FerranFutbol2 Garcia els crida amb el micro i s’acosten a recollir el trofeu. Un curs on han jugat molt i molt bé, però destaco el bon ambient que hi ha tant d’infants com de pares i entrenadors, fins i tot un grup de pares s’han animat a jugar a futbol algun vespre.
Felicito a la Junta, encapçalada per l’Israel i també a tots els entrenadors dels equips. A la Puri també se li va entregar un trofeu, perquè sempre les ajuda i anima.
Ara a descansar aquest estiu i tornar a engegar el setembre!!

CanGordeiD’aquí me’n vaig a Can Gordei, on avui fem l’última reunió explicativa del que seran els pressupostos participatius d’aquesta tardor. Hi assisteixen una vintena de veïns i veïnes. Arribo ja quan s’acaba i ens quedem xerrant una estona.
Avui s’acaben aquestes sessions i ho reprendrem a la tardor amb sessions específiques per cada nucli, on es treballarà en què s’hauran de destinar els diners assignats a cada urbanització i nuclis. Són 60.000€ a repartir entre tots els nuclis i, per tant, no dóna per fer grans inversions, però partim de zero perquè mai s’havia fet pressupost participatiu i aquest any ens servirà de prova per saber com funciona i com podem millorar-lo.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari