Dijous 15 de juny: Junta de Govern i sessió pressupost participatiu 2018 al Priorat

El dijous 15 de juny el comencem amb Junta de Govern.

Una Junta amb 22 punts d’on destaco:
Les adjudicacions del bar de la Festa Major i del bar de la piscina, que des d’aquesta legislatura es treu a concurs públic per donar opcions a tothom qui li interessi. Aquestes convocatòries es van iniciar al mes d’abril i avui, després de tot el procés, s’aprova la seva adjudicació.
Hem aprovat l’adjudicació de les subvencions per creació de llocs de treball per part de les empreses bisbalenques el 2016. S’han presentat dues sol·licituds i n’hem concedit una, ja que un dels requisits de la convocatòria és que s’hagi incrementat el nombre total de treballadors vers l’any anterior, i una de les empreses no complia aquest requisit.
Hem concedit 2.885€ que correspon a la contractació d’una persona durant un any i una persona durant mig any.
També aprovem la convocatòria de quatre subvencions d’ensenyament pel curs 2017/2018:
– subvenció pels llibres de l’escola i l’institut
– subvenció per part del transport escolar
– subvenció pel menjador escolar
– subvencions per famílies desafavorides pels llibres, transports escolar i quota de l’AMPA
Ara enviem aquestes convoatòries a la BDNS (Base de Datos Nacional de Subvenciones) i des d’allà s’envien a publicar al BOP Tarragona. En el moment que surtin publicades, ja es podrà sol·licitar la subvenció fins el 15 de setembre (menys les subvencions per famílies desafavorides que el termini serà de 15 dies hàbils des que surti publicat).

Priorat2Per la tarda anem a la penúltima sessió explicativa dels pressupostos participatius 2018, al Priorat. Hi ha molta gent, tot un èxit d’assistència!Priorat1
Jo he arribat quasi al final, per qüestions d’urgència, però m’ha agradat perquè tothom ha pogut expressar la seva opinió i l’Eduard de Limònium ha explicat molt bé com anirà aquest pressupost participatiu.
Ara ens queda demà a Can Gordei.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari