Dimarts 13 de juny: xerrada pressupost participatiu al CMC, 75è aniversari de la Policlínica i record dels 2 anys d’equip de govern

Avui fem la segona xerrada informativa sobre el procés del pressupost participatiu 2018, al Centre Municipal de Cultura.

CMC1Hi han participat una vintena de veïns entre el nucli, la Miralba i l’Ortigós. En la sessió d’avui s’ha explicat el funcionament d’aquest procés ja que és el primer any que fa a la Bisbal.CMC
És com un entrenament per tots els bisbalencs perquè aprenguem i ens acostumem a funcionar amb processos participatius a nivell municipal i no només en els pressupostos. Moltes gràcies a tots i totes les assistents!! Demà qui vulgui pot venir a la sessió que es farà al local social de l’Esplai a les 7 de la tarda.

PoliclínicaAquesta tarda el regidor de sanitat el Feliu, i jo hem anat a la celebració del 75è aniversari de la Policlínica Comarcal del Vendrell.
La trobada era a la mateixa Policlínica on hem visitat el nou pavelló, amb la presència de la Sra. Cristina Contel i família, l’alcaldessa de Santa Oliva Cristina Carreras, la presidenta del Consell Comarcal Eva Ma Serramià i alcaldes, alcaldesses,regidors i regidores de la comarca entre d’altres.
La Policlínica és coneguda per molta gent però sobretot perquè tots hi hem tingut un familiar o conegut ingressat. A mi personalment em porta els records dels mesos que l’àvia Carmeta va estar-hi fins que la vam traslladar a la residència el Colomer de la Bisbal.
Felicitar a la Policlínica per l’aniversari i per seguit apostant per créixer, innovar i millorar.

Ple alcaldiaFa dos anys, el 13 de juny de 2015 era dissabte, el dia del Barri de Baix i el dia que vam prendre possessió del càrrec de regidors i regidores i posteriorment del càrrec d’alcaldessa. Un moment molt emotiu que comportava i comporta molta responsabilitat. Ara estem just a la meitat de la legislatura i seguim treballant amb entusiasme, constància i sempre endavant.públicPleAlcalde
Aprofito per felicitar els regidors i regidores de convergència (quan vam prendre possessió del càrrec) i ara del Partit Demòcrata per la feina que fan, per ser bons companys de govern i perquè per sobre de tot estimen i treballen per la Bisbal i són molt bones persones. El Pere havia estat en la legislatura anterior a la oposició i aquesta legislatura s’estrena com a govern, i la Judith, la Leo i el Feliu no havien estat mai en política municipal i estan demostrant tenir les idees molt clares, saber escoltar i aprendre a cada moment, que és molt important perquè cap de nosaltres ho sabem tot, i menys en temes de normatives i procediments de l’administració local.
Som un gran equip que ja hem acomplert el 50% del programa electoral, i tot gràcies a totes les persones que ens van donar suport i que avui ens segueixen donant suport. Seguim amb la passió per la Bisbal!

Acabo recordant una part del discurs després de prometre el càrrec d’alcaldessa:
“Vull una Bisbal oberta, sense pors, on no hi hagi prohibicions a les entitats, sense amiguismes, i això ho aconseguirem! Per tenir un gran futur hem de treballar amb èxit el present. Farem un Ajuntament transparent, participatiu i obert. Això no ho aconseguirem en 2 dies, però avui comencem aquest projecte municipal amb molt entusiasme.”

 

Share

Deixa un comentari