Dimecres 7 de juny: signatura conveni amb EDE, Mesa contractació projecte Poliesportiu Municipal, Consell d’Alcaldes i Ple al Consell Comarcal

Avui a les 10:00h hem signat el conveni amb Endesa Distribución Eléctrica SLU (EDE) per la realització d’infraestructures d’energia elèctrica que incrementar la potència elèctrica de varis polígons industrials, entre ells els dos polígons de La Bisbal.
Dilluns de la setmana passada vam aprovar aquest conveni per Ple per poder signar-lo avui.

EndesaHem signat els promotors dels polígons més les empreses Idiada i GCR i, per partEndesa1 d’Endesa, el Sr. Antonio Lucena, Director de la Divisió Catalunya Oest d’EDE. El conveni ja venia signat pel Sr. José Manuel Revuelta, Director Operació i Manteniment Iberia d’EDE
Des d’EDE ens comenten que començaran aquest estiu i que les obres de la instal·lació són d’1 any. Ens aniran informant de l’evolució de les obres.

BarPoliAl migdia, un altre moment important! Hem constituït la Mesa de contractació per la licitació de la redacció del projecte i direcció d’obres del Poliesportiu Municipal. La Mesa està formada per presidenta, vocals i secretària.
Els vocals són la regidora d’esports, la 1ra tinent alcalde, l’arquitecte, l’enginyer i el secretari municipal. La secretària és una funcionària municipal i jo com a presidenta.
Avui hem obert els sobres A i C dels 8 licitadors presentats dins el termini. El sobre A és el que conté la documentació administrativa i el sobre C és on hi ha l’explicació, les millores, … tot el que hem de valorar la Mesa de contractació segons els criteris que vam establir en l’aprovació de les bases del concurs.
Ara tenim 3 setmanes perquè cada membres de la mesa, menys la secretària, emeti la seva valoració segons els criteris establerts. El dimecres 28 de juny cada membre de la Mesa donarà la seva puntuació, i una vegada anotada, obrirem el sobre C de la oferta econòmica.
A partir d’aquí ja surt l’empresa adjudicatària per redactar el projecte, que té uns dies per presentar la documentació necessària perquè aprovem per Junta de Govern que adjudiquem la redacció del projecte. Els passos són lents però són els que marca l’administració i les coses s’han de fer ben fetes!

CCBPplaTerritorialAquesta tarda a les 6 cap al Consell d’alcaldes al Consell Comarcal del Baix Penedès. Avui és un Consell extraordinari on el Jaume Casañas i la Montse ens han explicat com està la taula de treball del Pla territorial del Penedès.
Tots els Ajuntaments ho vam rebre i hem rectificat varis errors. Avui ja ens ho presenten corregit i hem d’anar tirant endavant! Un projecte important on no es pot parar però tampoc es pot córrer.

A les 8 del vespre, Ple al Consell Comarcal. Un Ple amb varis punts: 2 mocions, 18 punts a aprovar, donar compte de 34CCBPple punts i aprovació d’un punt per urgència. Però destaco (pel resultat de la votació) l’aprovació de la Moció per declarar la capitalitat compartida de la Vegueria Penedès. És una moció i, per tant, una declaració d’intencions.
La moció s’ha aprovat pels vots a favor de PDeCAT, PSC i regidor no adscrit. Han votat en contra: PP, ERC, PxC, CUP i Ciutadans. Curiós, oi?

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari