Dilluns 5 de juny: festa usuaris i voluntàries del servei Bon Dia i Assemblea Comarcal del Partit Demòcrata

D’avui dilluns destaco  la festa del Servei Bon Dia.

Risoterapia1La majoria sabeu que aquest servei va néixer fa quasi un any gràcies a la regidora de gent gran Judith Vidal. És un servei que feia temps que teníem al cap i que, anant a Altafulla que fa anys que el tenen, ens vam acabar d’animar.
Per una banda tenim vàries voluntàries que cada dia venen dues hores, fan torns en parelles de dos de manera que cadascú ve un matí a la setmana.Risoterapia2
Per l’altra banda vam enviar fa més d’un any cartes als veïns i veïnes de la Bisbal oferint el Servei Bon Dia als majors de 65 anys, que és un servei que consisteix a trucar per telèfon a les persones que volen el servei, les truquen cada matí per dir-los bon dia, com es troben, .. parlen uns minuts i ho anoten a la fitxa. En cas que no els trobin, tenen un telèfon de contacte d’un familiar proper per avisar.
Ha anat creixent el nombre d’usuaris i ja hi ha més de 40 usuaris que gaudeixen d’aquest servei. El mes de desembre vam fer un berenar perquè usuaris i voluntàries es coneguessin, ja que parlen per telèfon però la majoria no es coneixen. Va ser molt emotiu!
Avui, abans de començar l’estiu, hem fet una segona trobada i diferent. Comencem amb una sessió de risoteràpia i acabem amb un berenar. Ha estat una experiència molt agradable i hem rigut molt!

PdecatA les 8 del vespre hem anat a l’assemblea comarcal del Partit Demòcrata del Baix Penedès. Teníem varis punts a l’ordre del dia on destaco la campanya pel referèndum.
Ens ha parlat la presidenta comarcal Olga Navarro, el Conseller d’Interior Jordi Jané, el president de federació Penedès Jaume Casañas i els dos consellers nacionals del Partit Demòcrata del Baix Penedès el Julio Ramon i l’Eva Ma Serramià.
Molta feina feta i molta per fer!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari