Dissabte 3 de juny: dinar solidari contra el càncer a Bellvei, reunió amb Associacions de veïns, fi del curs de sevillanes i Correbarris dels Esventats

Dissabte 3 de juny a dinar a Bellvei, reunió per la Coordinadora de Barris al CMC, fi de curs de “Ilusiones flamencas” al CMC i Correbarris amb els Esventats!

Lliga1Avui fan el dinar solidari contra el càncer de La Lliga contra el càncer de les comarques de l’Ebre i camp deLliga3 Tarragona, que enguany se celebra a Bellvei. S’ha celebrat al Poliesportiu on ens hem reunit més de 200 persones de tota la comarca, tot molt ben organitzat amb l’Íngrid que és la presidenta de Bellvei de la Lliga contra el càncer i amb el suport de l’Ajuntament de Bellvei.
Ha estat un molt bon dinar amb molt bona companyia però el Feliu i jo hem marxat a quarts de 5 de la tarda per anar a la Bisbal.

CoordinadoraA les 5 de la tarda celebrem la reunió per la Coordinadora de Barris. S’ha celebrat a l’auditori del CMC. Estan convocades totes les associacions de veïns i propietaris de les urbanitzacions de la Bisbal i els veïns de l’Ortigós i és la segona vegada que ens reunim. La reunió està organitzada pels regidors Pere i Feliu que són els que porten aquest tema.
És una proposta que portem al programa electoral i que ja fa dos anys que anem preparant amb les associacions, per crear la Coordinadora si ho creuen convenient les diferents associacions.
La idea és que a la Coordinadora es tractin els temes comuns a aquests barris com són el transport interurbà, el servei de brosses, el servei d’aigua, … i parlar-ho conjuntament amb l’Ajuntament.
Avui totes han mostrat interès en crear-la i comptem que a finals d’any ja la tindran constituïda. És una molt bona notícia!

Sevillanas1A les 6 de la tarda començaven dos actes: el Correbarris i el final de curs d'”IlusionesSevillanas3 Flamencas”. Hem començat pel final de curs, a la sala gran del CMC. Ja fa uns anys que la Lali Tomàs ensenya a ballar sevillanes els dissabtes a la tarda a aquesta sala, però aquest és el primer any que fan aquest final de curs. A més, aquest any hi ha alumnes nous i noves de la Bisbal!
Ha estat una gran actuació on han demostrat el que han après durant el curs. Hem acabat amb una copa de cava i un pica-pica.
Aquest estiu veurem actuar a “Ilusiones Flamencas” a la festa de l’Esplai, a finals de juliol.

Sevillanas4Sevillanas2

Correbarris2D’aquí hem anat al Correbarris que ha començat al Bar de la Riba i després a l’Ull de Llebre però que, quan ens hi hem afegit després de l’exhibició de sevillanes, ja eren a la pizzeria El Racó de la Pedra i he anat seguint fins a quarts de 10 de la nit. Del Racó de la Pedra hem anat cap al Frankfurt, després als Arcs, dels Arcs cap a la Societat i la Bonamassa per acabar al Bar del Poliesportiu Municipal. D’aquí els Esventats van cap al pati de l’escola a acabar la festa.Correbarris1
És el tercer any que els Esventats organitzen el correbarris i cada any hi ha molta gent. El més positiu, almenys per mi, és que és una activitat organitzada pels joves, una Correbarris3activitat que comença a les 6 de la tarda i que hi participem gent de totes les edats i on tots els bars i restaurants del poble hi col·laboren. Els dos anys anteriors se celebrava després dels barris però aquest any són més tard i, com que hi ha Sant Joan pel mig, l’últim barri que és el de la Riba és el 7 de juliol. Per no fer el correbarris tant tard, els Esventats van decidir fer-ho abans dels barris. Ara ja s’està convertint en tradició.
Una gran tarda de festa!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari