Divendres 2 de juny: Ajuntament, menjador escolar, pedalada a l’escola i concert benèfic a la Giralda de L’Arboç

Divendres al matí a l’Ajuntament amb gestions vàries.

MenjadorAl migdia l’equip de govern hem anat a dinar convidats al menjador escolar. Avui és l’últim dia d’escola abans de començar la jornada intensiva i han preparat un dinar de festa.
Quan hem anat a dinar els nens i nenes ja havien acabat de dinar i teníem el menjador per nosaltres. Tenim unes molt bones cuineres a l’escola i això es nota amb els números, ja que s’ha incrementat la mitjana diària de nens i nenes al menjador.
Aquest és el primer any de funcionament de la cuina al menjador escolar i es nota!

Bici2Just acabats de dinar, la Judith, la Leo i jo hem anat a fer de voluntàries per laBici1 pedalada pel mediambient organitzada per l’escola. Érem uns quants pares i mares que ens hem repartit per col·locar les valles i avisar als cotxes que no passessin mentre durava la pedalada. Tota l’escola amb bicicletes o patinets i alguns amb patins, fent la pedalada.
Un dia molt calorós però on han gaudit molt!

 

Giralda2A mitja tarda el Feliu i jo hem assistit al Concert solidari “música per l’educació” organitzat per Esport Solidari Internacional (ESI), una ONG encapçalada pel Josep Maldonado, que impulsaGiralda1 projectes esportiu per ajudar a nens i nenes en situació de risc d’exclusió social. En aquest cas el projecte és la construcció de la 3ra fase de l’escola de primària de Deli (Txad),  fer la teulada per cobrir tota l’escola i que quan plogui els infants puguin assistir-hi.
També col·laboren a Catalunya becant a nens i nenes perquè puguin practicar esport fora de l’horari escolar.
Aquest acte era a la Giralda de l’Arboç, on el seu propietari l’ha cedit gratuïtament a l’ESI per avui. Primer hem pogut passejarGiralda4 Giralda3per la planta baixa gaudint i meravellant-nos amb tots els detalls de l’edifici. Després el Jou Jané, de l’Arboç, ens ha explicat l’origen de la Giralda, els canvis de propietaris que ha patit i com l’ha restaurant i conservat l’actual propietari. Val la pensa visitar-la!

Giralda5D’aquí cap a la carpa que hi ha als jardins per escoltar el concert solidari a càrrec deGiralda6 l’Orquestra i el conjunt de guitarres de l’Escola Municipal de Música Pau Casals. Un concert molt maco, amb molt de nivell!
A l’Orquestra de l’Escola Municipal de Música hi roca el violí en David Castro de la Bisbal, un gran músic!

Acabem brindant amb una copa de cava!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari