Diumenge 21 de maig: fa dos anys que oferíem “normalitat” a l’Ajuntament i ho hem aconseguit

Avui diumenge de descans, de família i de fer feina a casa.

FotoBisbalAviat farà dos anys de govern, arribant a la meitat de la legislatura! Mirant el bloc, avui fa 2 anys que publicava “Volem un Ajuntament normal!”, una frase que a molts llocs no tindria massa significat però que a la Bisbal sí que en tenia en aquell moment.
Denunciàvem l’anterior equip de govern i el secretari per les traves en la campanya electoral de les municipals, una mostra més de les maneres demagògiques i dictatorials a què ens tenien acostumats.
El nostre grup oferíem un canvi i tornar a ser un Ajuntament “normal” i ho hem aconseguit. No era difícil perquè es tractava d’actuar de manera totalment oposada als 8 anys de govern d’ERC, o sigui, d’obrir l’Ajuntament, de no posar traves i de ser “normals”. S’ha demostrat que és així perquè portem vàries eleccions aquests dos anys i cap partit ha patit discriminació per part del secretari ni de l’equip de govern.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari