Divendres 12 de maig: reunió a tutela financera, dinar Partit Demòcrata i sopar del grup de geganters i grallers de la Societat

Divendres al migdia anem a Barcelona a tutela financera.

A la Generalitat de Catalunya li correspon l’exercici de tutela financera sobre els governs locals, respectant l’autonomia reconeguda per la Constitució. Una d’aquestes competències és en la creació de serveis nous des dels Ajuntaments.
El desembre de 2016 vam aprovar per Ple la creació del SOM Bisbal (Servei d’Ocupació Municipal) que és la creació d’un nou servei. Vam enviar al Departament de Governació de la Generalitat la sol·licitud d’aquesta creació i aquest ho envia al departament que correspon, en aquest cas a Treball.
Des de Treball és on autoritzen o no la creació del servei en base a la sol·licitud enviada. Aquesta autorització o denegació s’envia a Governació on, en cas de ser positiu, s’envia a tutela financera que depèn del Departament d’Economia i Finances de la Generalitat.
Des de tutela financera analitzen diferents paràmetres de l’últim pressupost tancat i de l’evolució dels últims exercicis. En això hi entraré més quan tinguem la resposta definitiva de Governació i quan convoquem la Comissió de Comptes.
Només dir que hi ha una gran diferència entre la gestió econòmica i financera municipal fins el 2015 i la gestió econòmica financera municipal a partir del 2015.

BonvehíArribem a l’Ajuntament a quarts de 4 del migdia i marxo ràpid cap al restaurant de la Vil·la Casals al dinar de caps de llista i caps locals del Partit Demòcrata amb el David Bonvehí, Coordinador Organitzatiu del PDeCAT.
Les explicacions del David i el posterior debat posen en evidència que som un partit nou amb dirigents molt preparats, amb les idees molt clares i que s’està construint tenint en compte a totes les persones que en formem part.

Gralles1Al vespre sopem a la Societat amb el Grup de Geganters i Grallers que, com sempre, és un plaer compartir sopar i tertúlia. La millor manera de començar el cap de setmana!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari